Β' ΕΘΝΙΚΗ | Συνεχίζουν μαζί Πιερικός/Αρχέλαος και ΕΒΗΛ Α.Ε.

Η βιομηχανία ΕΒΗΛ ΑΕ θα συνεχίσει και φέτος την χορηγική της συνεργασία με τον Πιερικό Αρχέλαο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συνεχίζεται και φέτος από τη γνωστή πιερική βιομηχανία ΕΒΗΛ ΑΕ η χορηγική της συνεργασία με τον Πιερικό Αρχέλαο και τo λογότυπο της επιχείρησης θα είναι στις φανέλες της ανδρικής ομάδας.


Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1974 με σκοπό την κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και θερμοσιφώνων ξύλου. Το 1980 παίρνει την μορφή ανωνύμου εταιρείας,

με την επωνυμία ”ΕΛΒΙΘΕ Α.Ε” και ταυτόχρονα ξεκινά την κατασκευή των ηλιακών θερμοσιφώνων. Το 1987 αποκτά την τελική εταιρική της μορφή, με την επωνυμία ”ΕΒΗΛ Α.Ε”.


Σήμερα η ΕΒΗΛ Α.Ε www.ebil.gr δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, θερμοσιφώνων διπλής ενέργειας (boiler) καθώς και στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων και ως οικογενειακή επιχείρηση, έχει να επιδείξει τα μέγιστα ως προς την καλή και υγιή λειτουργία της.
Η εγκατάσταση της νέας μονάδας αυτοματοποιημένης υάλωσης με διπλή επισμάλτωση, την έφεραν στην κορυφή των εταιριών του κλάδου.
Οι χιλιάδες εγκατεστημένες συσκευές όλων των τύπων, έδειξαν την αντοχή και την αξιοπιστία τους, με αποτέλεσμα να γίνει πρώτη στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.


Η ΕΒΗΛ συνεχίζει με υψηλούς στόχους και επενδύει σε σύγχρονη τεχνολογία. Κατασκευάζει λειτουργικές, οικονομικές, και ασφαλείς συσκευές.
Τέλος, για τη συνεργασία αυτή, ο κ. Μάρκος Κουλούμογλου, διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΗΛ ΑΕ, στην ιστοσελίδα www.pierikosbc.gr μεταξύ άλλων, είπε: «Θεωρούμε ότι σ΄ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επηρεάζουν αναμφισβήτητα και τον αθλητισμό, πρέπει η υποστήριξή μας σε υγιείς και ανιδιοτελείς προσπάθειες να είναι έμπρακτη. Η επιχείρησή μας συμμετέχει και φέτος στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ της Πιερίας από τον Πιερικό Αρχέλαο και πρέπει να την αγκαλιάσουν όλο και περισσότεροι, γιατί μόνο έτσι θα συνεχισθεί η προφορά του αθλητισμού προς τη νεολαία μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα