Μετανιωμένος ο Μπέντνερ

16:11 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Δανός φορ που αγωνίζεται στις «Μαύρες Γάτες» ως δανεικός από την Άρσεναλ, συνελήφθη από την αστυνομία της Νορθάμπρια μαζί με τον συμπαίκτη του Λι Κάτερμολ ως ύποπτοι για φθορές αυτοκινήτων στο κέντρο του Νιούκαστλ στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο Μπέντνερ σε ανακοίνωση που εξέδωσε παραδέχεται το περαστικό που συνέβη ως ένα μεγάλο λάθος από την πλευρά του, ζητώντας συγγνώμη από τον σύλλογο, τους οπαδούς, τους φίλους και την οικογένειά του.

«Το τελευταίο συμβάν περιλαμβάνει εμένα και δύο από τους συμπαίκτες μου να συλλαμβάνονται από την αστυνομία καθώς οι κάμερες ασφαλείας μας δείχνουν κατά τη διάρκεια που προκαλούμε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα μία βροχερή νύχτα στο κέντρο της πόλης», παραδέχθηκε αρχικά ο Μπέντνερ και συνέχισε ζητώντας προσωπικά συγγνώμη για ό,τι έγινε:

«Όσον αφορά όλα αυτά θα πρέπει να κάνω σαφές ότι ζητάω συγγνώμη για ό,τι έγινε. Απολογούμαι ειλικρινά για το γεγονός ότι έμπλεξα τον εαυτό μου σε αυτή τη δραματική ιστορία. Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί. Το λάθος είναι δικό μου και ζητάω πραγματικά συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τη συμπεριφορά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπέντνερ στο απολογητικό του υπόμνημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέντνερ κάνει λόγο για συμμετοχή ενός ακόμη παίκτη της Σάντερλαντ στο περιστατικό, τη στιγμή που η ανακοίνωση της αστυνομίας και τα ρεπορτάζ από το Νησί κάνουν λόγο μόνο για εμπλοκή του Δανού επιθετικού και του Κάτερμολ στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα