«Αξίζουμε… καλά Χριστούγεννα»

15:51 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

H AEK κυνηγάει σήμερα, ίσως στον πιο δύσκολο αγώνα της χρονιάς, την όγδοη συνεχόμενη νίκη της, με αντίπαλο το Λαύριο. Η ΑΕΚ με νίκη ελπίζει ακόμη και στην αναρρίχηση της στην κορυφή, αλλά δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος, που θέλει τη νίκη. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα συνδυαστεί με την ανάγκη περισυλλογής για πολλούς και πολλά. Μία νίκη σήμερα θα διευκολύνει καταστάσεις. Ο Δημήτρης Λιόγας μίλησε για το ενδεχόμενο διεύρυνσης του σερί και παράλληλα έκανε κάλεσμα

στον κόσμο να σπεύσει το απόγευμα (17:00) στη Ζωφριά.

Τι δήλωσε ο Καλαματιανός τεχνικός στην «ΩΡΑ των σπορ»: «Νομίζω, ότι μετά από τέτοια πορεία αξίζουμε να κάνουμε... καλά Χριστούγεννα. To παιχνίδι με το Λαύριο είναι δύσκολο. Η αντίπαλος μας είναι μία ομάδα, που διακρίνεται για τη συνοχή της. Διαθέτει παίκτες, που είναι αρκετά χρόνια μαζί. Υπάρχουν αυτοματισμοί στην ομάδα αυτή. Από την άλλη, βέβαια, εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στον τρόπο που λειτουργούν καθημερινά. Οι παίκτες μου είναι άνθρωποι που έχουν πλήρη συνείδηση της αποστολής τους.

Δυστυχώς, ο τραυματισμός του Μάντζαρη και η ασθένεια του Βασιλόπουλου είναι αναμφισβήτητα γεγονότα, τα οποία αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για μας. Θεωρώ, όμως, ότι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να αντιδράσει και να ανταπεξέλθει και σ' αυτές τις δυσκολίες. Περιμένω και ελπίζω να έχουμε τους φίλους μας, τους οπαδούς της ΑΕΚ, στο πλευρό μας γιατί θεωρώ ότι ειδικά σ' αυτό το παιχνίδι αξίζει τον κόπο να μας συμπαρασταθούν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα