Το... πάλεψε η ΑΕΚ

14:05 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ποδοσφαίρου Κ20 της ΑΕΚ δεν ήταν εικόνα να της χαρίσει ένα βαθμό ή ακόμα και βαθμούς. Έτσι και σήμερα αν και η Ένωση ήταν αρκετά καλή παρουσιάζοντας ένα θετικό σύνολο επιθετικό, αλλά και αμυντικό γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο στο στάδιο του Κερατσινίου για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από δικό τους λάθος στο 5ο μόλις λεπτό, όταν από ένα αυτογκόλ του Βλάχου οι γηπεδούχοι

προηγήθηκαν με 1-0. Αυτό όμως δεν ήταν ικανό να τους επηρεάσει και ισοφάρισαν λίγο αργότερα με τον Στέργιο. Αυτό άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά και την ψυχολογία με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να θέλουν στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσουν υπέρ του το ματς.

Αυτό όμως δεν μπόρεσε να γίνει αφού ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε κάποιο κενό στην άμυνα και έκανε το 2-1. Από εκεί και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν εκ νέου, αλλά ο Παπαδημητρίου δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε λίγα λεπτά αργότερα. Ενώ να σημειωθεί πως η αποβολή του Μανωλά δέκα λεπτά πριν το τέλος αποσυντόνισε κάπως την Ένωση, η οποία παρόλα αυτά είχε μια σημαντική ευκαιρία στα τελευταία λεπτά να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά όμως το σκορ έμεινε 2-1 με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα