Με... μαγκιά Πετρόπουλου

19:26 1/3/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΜΙΝΗΣ (Θεσπρωτία)

Στον... τελικό παραμονής της Super League, Βέροια

και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 1-1 με την ομάδα της Ριζούπολης να μένει όρθια χάρη στο γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου.
Στα πρώτα λεπτά οι δυο ομάδες το μόνο που έκαναν ήταν λάθος μεταβιβάσεις στο χώρο του κέντρου και το πρώτο σουτ προς την εστία έγινε στο 18' από τον Αμαραντίδη με τον Γκόμες να μπλοκάρει.
Το παιχνίδι του Απόλλωνα ήταν μονότονο με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς από αριστερά εκεί που ήταν ο Παντελιάδης που προσπαθούσε να βρει τα κεφάλια των Πετρόπουλου, Ντάλμπεργκ.
Από την άλλη, οι προσπάθειες της Βέροιας είχαν κύριο εκφραστή τον Μπεν ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Με κοντινή προβολή έπειτα από κόρνερ, ξέφυγε από τον Πετρόπουλο και νίκησε τον Γκόμες που δεν βγήκε να καθαρίσει τη φάση και έτσι η Βέροια πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 αλλά ο Γκόμες απέκρουσε εξαιρετικά το φάουλ του Μπαργκάν. Μέχρι το 59' ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε κερδίσει κόρνερ στο παιχνίδι και μόλις συνέβη αυτό, ο Πετρόπουλος έστειλε με το στήθος την μπάλα προς την εστία, όμως ο Βέρτζος μπόρεσε να διώξει πάνω στην γραμμή.
Η ισοφάριση για τον Απόλλωνα Σμύρνης ήρθε στο 63ο λεπτό όταν ο Παντελιάδης από αριστερά έβγαλε την σέντρα, ο Πετρόπουλος κατέβασε με το στήθος, πέρασε τον Αμαραντίδη και με προβολή έκανε το 1-1.
Μάλιστα στο 74' ο σκόρερ του Απόλλωνα έχασε σπουδαία ευκαιρία και για δεύτερο γκολ αφού το δυνατό σουτ του υποχρέωσε τον Καντιμοίρη στην απόκρουση του αγώνα.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι δυο ομάδες δεν είχαν ευκαιρίες και το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Βέρτζος, Σισοκό, Οστοϊτς, Παυλίδης (64' Ζεζίνιο), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (74' Γκονζάλβες), Καλτσάς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γκόμες, Χατζηζήσης, Σόντερμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (90' Τσιλιγκίρης), Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ (85' Παπαζαχαρίας), Λουσέρο, Αμπρόουζ (71' Φαρινόλα)

Keywords
Τυχαία Θέματα