Τα 6 γκολ δεν κρύβουν τίποτα κάτω από το... χαλάκι

17:30 1/3/2014 - Πηγή: AEK365

Να αρχίσω με ένα μπράβο στον Ντακόλ που μπήκε στο παιχνίδι κρύος, σε μια αλλαγή που έδειχνε πανικού αφού έγινε λίγα λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο, αλλά μάλλον δεν ήταν. Aπλά καθυστέρησε λίγο, αφού ήταν απόλυτα φυσιολογικό όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες να μπει ένας παραπάνω παίκτης με επιθετικά χαρακτηριστικά για να εκμεταλλευθεί η ομάδα το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Ντακόλ το εκμεταλλεύτηκε με το παραπάνω και πρέπει να είναι ρεκόρ τα τέσσερα γκολ από παίκτη που μπαίνει αλλαγή και παίζει μόνο 50 λεπτά με τις καθυστερήσεις. Με

την επίδοση αυτή ο Βραζιλιάνος αποκτά ελπίδες να μείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ, όμως για αυτόν, όπως και για άλλους θα πρέπει να υπάρξει μια στοιχειώδη διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μια διάρκεια που σπάνια την δείχνει όλη η ομάδα ακόμη και μέσα στον ίδιο αγώνα. Ακόμη και σήμερα απέναντι στον τελευταίο και θεωρητικά ήδη πεσμένο ΑΟΑΝ, η ΑΕΚ υπέφερε 65 λεπτά εκ των οποίων τα μισά τα έπαιξε με παίκτη παραπάνω. Και παρά το τελικό 1-6, επειδή το ματς το είδαμε όλοι, υπήρχαν πάλι προβλήματα που δεν μπορούν να μπουν κάτω από τα χαλάκι. Και μιλάμε για προβλήματα που εμφανίζονται στην πλειοψηφία των αγώνων. Το πάθος και η αγωνιστικότητα στο 100% μόνο στο παιχνίδι του Αιγάλεω υπήρχαν φέτος. Η ΑΕΚ ακόμη και σε μεγάλες νίκες παρουσιάζει μια νωθρότητα ενοχλητική σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα κι ακόμη κι όταν το σκορ δεν είναι θετικό. Δεν λέμε πως πρέπει 90 λεπτά να παίζουν σε σούπερ ένταση, αλλά σίγουρα υπάρχει απαίτηση από 100% επαγγελματίες να δίνουν, απλά, το 100%. Ανεξάρτητα από το αν ο αντίπαλος μπορεί ή δεν μπορεί να κοντράρει.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα