Με Λέσκοτ δεν πας πουθενά

23:41 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 2-1 (2-0)

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Η Μπαρτσελόνα σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση επικρατώντας με 2-1 της Σίτι. Το πάλεψε η Σίτι αλλά η άμυνα της και ειδικά ο Λέσκοτ έδειξαν να μην μπορούν να αναχαιτίσουν τους "μπλαουγκράνα". Πολύ κακή η διαιτησία

του Λανουά.

Οι Καταλανοί μόλις στο 8ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι όταν ο Λέσκοτ μάρκαρε τον Μέσι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής δεν θεώρησε ότι υπήρχε παράβαση αλλά η κάμερα δεν τον δικαίωσε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μέσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά δεν κατάφερε να εκτελέσει. Η Σίτι απείλησε για πρώτη φορά στο 17' όταν ο Μίλνερ επιχείρησε απευθείας πλασέ από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό η Μπαρτσελόνα σκόραρε με τον Νεϊμάρ αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει λανθασμένα τη σημαία. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου το ματς πήρε φωτιά. Ο Νεϊμάρ στο 38' βγήκε απέναντι από τον Χαρτ όμως πλάσαρε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Τσάβι έκανε την προβολή όμως ο γκολκίπερ της Σίτι έδιωξε. Οι "Πολίτες" απάντησαν στο 41' όταν ο Νασρί από ιδανική θέση σούταρε πάνω στον Βαλντες. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Νεϊμάρ σούταρε από πλάγια θέση με τον Χαρτ εξουδετερωμένο όμως ο Φερναντίνιο έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή με το κεφάλι.

Με το καλημέρα στην επανάληψη η Σίτι απείλησε σουτ του Ντζέκο το οποίο μπλόκαρε ο Βαλντες. Στο 51' ο Μέσι απέφυγε σαν προπονητικό κώνο τον Λέσκοτ και πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Ντζέκο έπιασε την κεφαλιά και ο Βαλντες με φανταστική επέμβαση έδιωξε την μπάλα. Ο Σαμπαλέτα στο 54' βρέθηκε σε ιδανική θέση όμως πλάσαρε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μέσι πέντε λεπτά μετά. Στο 67' όμως ο Αργεντίνος δεν συγχώρεσε την "γκέλα" του Λέσκοτ και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει και στο 71' απείλησε με σουτ του Τσάβι το οποίο "έβγαλε" δύσκολα ο Χαρτ. Στο 78' ο Πικέ ανέτρεψε τον Ντζέκο αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι. Ο Σαμπαλέτα διαμαρτυρήθηκε έντονα και είδε κίτρινη η οποία ήταν η δεύτερη του με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο Φάμπρεγας στο 86' έκανε το σουτ όμως και πάλι ο Χάρτ είπε "όχι". Τρία λεπτά μετά η Σίτι κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Ντζέκο έπιασε την κεφαλιά και ο Κομπανί από κοντά έκανε με προβολή το 1-1. Η Μπαρτσελόνα όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 90' ο Ινιέστα πέρασε και τον Χάρτ και έκοψε για τον Άλβες που έγραψε το 2-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπούσκετς, Άλβες, Φάμπρεγας (86'Σέρχι Ρομπέρτο), Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ (80'Σάντσες).

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Μίλνερ, Σίλβα (72'Νεγρέδο), Νασρί (74'Νάβας), Αγκουέρο (46'Ντζέκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα