Λύτρωση στο 93' για Ατρόμητο

19:17 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΞΑΝΘΗ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας

Λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος που με ένα γκολ του Φυτανίδη νίκησε την Ξάνθη. Η ομάδα του Μπάγεβιτς ξύπνησε μετά το κακό πρώτο

ημίωρο και δικαιολογημένα φωνάζει για ένα γκολ του Κούτσι που δεν μέτρησε.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν τραγική εικόνα στο πρώτο ημίωρο με την Ξάνθη να ελέγχει και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 15' με τον Ονουάτσι που έκανε το πλασέ αλλά ο Σκόνδρας έκοψε πάνω στη γραμμή. Ο Μπάγεβιτς προχώρησε σε αλλαγή μόλις στο 23ο λεπτό με τον Σουμπίνιο να μπαίνει στη θέση του Γκαρσία. Η παρουσία του Βραζιλιάνου ανέβασε τον Ατρόμητο που ήλεγξε το ματς έως το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Στην επανάληψη η ομάδα του Περιστερίου μπήκε σαφώς καλύτερα. Απείλησε στο 50' με σουτ του Σουμπίνιο και στο 63' σκόραρε χωρίς όμως το γκολ να κατακυρωθεί. Ο Κούτσι έκανε την προβολή, η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή πριν τη διώξει ο Λοντίγκιν αλλά διαιτητής και βοηθός δεν τον είδαν. Επτά λεπτά μετά ο Βασιλακάκης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία με τον Ιτάνζ να καταφέρνει τελικά να διώξει. Το ματς έγινε πολύ κακό από εκεί και πέρα με την επόμενη φάση να σημειώνεται στο 83' όταν ο Γιαννούλης είχε ένα καλό σουτ ενώ και στο 90' ο Σουμπίνιο δοκίμασε το πόδι του. Τελικά στο 93' ήρθε η λύτρωση για τον Ατρόμητο με τον Φυτανίδη να σκοράρει και να δίνει τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία (23'Σουμπίνιο), Καραμάνος (58'Μπέλιτς), Καραγκούνης (71'Επστάιν), Κούτσι.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης (72'Νάκας), Μαρίν, Μάνταλος, Πλατέλλας (62'Μαρσελίνιο), Ονουάτσι (72'Ράνος).

Keywords
Τυχαία Θέματα