ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | "Πάνθηρες" άλωσαν τα Ιλίσια

Κάποιος εκ των δύο κόουτς θα έκανε νικηφόρο ντεμπούτο... Εκείνος που το πέτυχε ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς ο Πανιώνιος μετά από ένα συγκλονιστικό ματς επικράτησε εκτός έδρας του Ηλυσιακού του Γιώργου Ζευγώλη με 69 -75 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο Ηλυσιακός και ο Πανιώνιος πήγαιναν χέρι-χέρι κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο τέλος της πρώτης περιόδου με μόλις

ένα πόντο διαφορά (16-17).

Στην δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, αλλά καμία από τις δύο δεν μπορούσε να ξεφύγει και να αποκτήσει ένα προβάδισμα ασφαλείας. Ο Ηλυσιακός ανέβασε ρυθμό στην τρίτη περίοδο και έτσι οι παίκτες του Γιώργου Ζευγώλη προηγήθηκαν με έντεκα πόντους διαφορά (56-45) στο 29ο λεπτό. Στο ένα λεπτό που απέμενε για να ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδο, οι παίκτες του Πανιωνίου έκλεισαν την άμυνά τους, ανάγκασαν τους αντιπάλους τους σε βιαστικά και άστοχα σουτ και έτρεξαν ένα σερί 0-9 και έτσι μείωσαν την διαφορά στους δύο πόντους (56-54).

Ο Πανιώνιος συνέχισε να είναι πιο επιθετικός και ψύχραιμος στην τελευταία περίοδο και έτσι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πέρασαν μπροστά με 60-63 στο 35ο λεπτό. Ο Πανιώνιος ήταν άστοχος στα τελευταία λεπτά και έτσι οι παίκτες του Ηλυσιακού μείωσαν την διαφορά σε 67-69 στο 39ο λεπτό. Ο Νίκος Παππάς ευστόχησε σε δύο βολές και έκανε το 67-71, 25 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο Σκοτ αστόχησε σε σουτ τριών πόντων και έτσι ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη με 69-75.
Δεκάλεπτα: 16-17, 40-36, 56-54,69-75

Keywords
Τυχαία Θέματα