Λύτρωση στις καθυστερήσεις... (VIDEO)

23:46 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OF- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΣΕΛΤΙΚ- ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ: 3-0 (0-2)
Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ

Απίστευτη πρόκριση πήρε η Σέλτικ κόντρα στη Σαχτιόρ Καραγκαντί, την οποία νίκησε με 3-0 και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 από το πρώτο ματς. Στο 90+2' το γκολ της πρόκρισης.

Η Σέλτικ πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στο 5' ο Λούστιγκ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μοκίν έπεσε κι έδιωξε δύσκολα, ενώ και στο 12' ο Κοζάκος κίπερ απέκρουσε νέα

κεφαλιά, από τον Στόουκς αυτή τη φορά. Στο 24' η Σαχτιόρ απείλησε με το σουτ του Κάνιας, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια η Σέλτικ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να πατήσει περιοχή. παρόλα αυτά στο 45+1', οι «κέλτες» πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Σαμαράς τροφοδότησε τον Κόμονς που με τρομερό ξερό σουτ, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Σέλτικ πίεσε στην επανάληψη και μόλις στο 48' μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Σαμαρά που με ψύχραιμο σουτ, έκανε το 2-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Σέλτικ άγγιξε το 3-0 στο 60' καθώς το μονοκόμματο σουτ του Στόουκς, τράνταξε το δοκάρι του Μοκίν, ενώ στο 62' ο Μάθιους έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Βασίλιεβιτς. Η Σαχτιόρ πήρε τα πάνω της και στο αμέσως επόμενο λεπτό τα σουτ του Κιζνιτσένκο, σταμάτησε στο δοκάρι της Σέλτικ, ενώ στο 78' ο Σαμαράς έκανε ακόμη μια όμορφη σέντρα, αλλά το σουτ του Κόμονς, κόντραρε σε σώματα.

Η λύτρωση για τους Σκοτσέζους ήρθε στο 90+2', καθώς ο Κόμονς μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Φόρεστ, ο ποίος με σουτ έκανε το τελικό 3-0.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους, Αμπρόουζ, Μουλγκριού, Λούστιγκ, Μπράουν, Κόμονς (79' Μπέριγκτερ), Λέντλι, Σαμαράς, Στόουκς, Φόρεστ.

ΣΑΧΤΙΟΡ: Μοκίν, Βασίλιεβιτς, Ποριβάεφ, Ντζίντιτς, Μαλί, Βίτσιους, Γκαζαριάν, Κάνιας, Φινοντσένκο, Κιζνιτσένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα