Η επιστροφή των Βάσκων (VIDEO)

23:40 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OF- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΛΙΟΝ: 2-0 (2-0)
Γήπεδο: Ανοέτα

Με 2-0 αντί για 5-0 κέρδισε τη Λιόν η Σοσιεδάδ και πήρε στο χαλαρό την πρόκριση.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Φοφανά έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ, ενώ στο 7' ο Λακαζέτ δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά μετά από γύρισμα του Γκρενιέ. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός και στο 10ο λεπτό η Σοσιεδάδ έχασε σημαντική ευκαιρία σε τετ α τετ του Γκρισμάν

με τον Λόπες, ενώ στο 20' ο Ουμτιτί έκοψε σωτήρια την κεφαλιά του Σεφέροβιτς. Στο 30' ο Βέλα αστόχησε από καλή θέση, ενώ δύο λεπτά μετά ο Λόπες νίκησε τον Γκρισμάν που είχε κάνει πανέμορφη ενέργεια. Στο 39' ο Λόπες έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Βέλα.


Στο 46' ο Κονέ πρόλαβε και απομάκρυνε προ του Βέλα, ενώ στο 49' ο Σεφέροβιτς σημάδεψε το δοκάρι της Λιόν. Η Λιόν απείλησε με κεφαλιά του Γκρενιέ στο 52', που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 59' ο Σεφέροβιτς αστόχησε σε ακόμη μια μοναδική ευκαιρία. Οι Βάσκοι ήταν σαφώς ανώτεροι και το γκολ ήρθε στο 67ο λεπτό κι αφού στο 65' ο Λόπες είχε πει όχι σε σουτ του Σεφέροβιτς. Σκόρερ ο Βέλα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 69' ο Λόπες έδιωξε σε κόρνερ, νέα εκτέλεση φάουλ του Γκρισμάν, ενώ στο 90' ο Βέλα έκανε απίστευτη ανέργεια, αλά μαραντόνα και με πλασέ διαμόρφωσε τα 2-0.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Ανσοτέγι, Εστράδα, Ντε Λα Μπέγια, Μπεργάρα, Ι.Μαρτίνεθ, Πριέτο (78' Κάστρο), Θουρουτούθα, Γκρισμάν (72' Γκρανέρο), Βέλα, Σεφέροβιτς.

ΛΙΟΝ: Λόπες, Μπεντιμό, Κονέ, Φοφανά, Μ.Λόπες, Ουμτιτί, Γκρενιέ, Γκουρκούφ (77' Μπαχλουλί), Γκοναλόν (84' Φερί), Λακαζέτ, Μπενζιά (46' Φεκίρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα