Λύτρωση με Τσιτσαρίτο

23:42 22/4/2015 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-0 (0-0)
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Φουλ για το back to back η Ρεάλ... Η «βασίλισσα» κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο, με γκολ του Τσιτσαρίτο και πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα συναρπαστικό ματς.

Η Ρεάλ πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στο 12ο λεπτό, ο Χάμες έβγαλε όμορφα για τον Τσιτσαρίτο στα δεξιά, αλλά εκείνος αντί

να κάνει το γύρισμα, σούταρε άουτ, ενώ στο 13', η μπάλα έφτασε στον Ρονάλντο που έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 25ο λεπτό, μετά από αράουτ, ο Ράμος και ο Κασίγιας δεν συνεννοήθηκαν καλά, η μπάλα έφτασε στο πέναλτι στον Κόκε, που σούταρε πολύ άουτ, ενώ στο 27' το φάουλ του Χάμες πέρασε μόλις άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Κασίγιας έπεσε και μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Γκάμες και σιγά σιγά η Ατλέτικο ξεκίνησε να βγαίνει μπροστά. Στο 22ο λεπτό ο Ρονάλντο εκτέλεσε το φάουλ, με τον Ομπλάκ να πέφτει και να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 44' η Ρεάλ έχασε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία. Μετά από λάθος στο κέντρο, Χάμες έβγαλε μαγική κάθετη για τον Ρονάλντο, που πλάσαρε από κοντά αλλά ο Ομπλάκ έβγαλε με τα πόδια, ενώ στην επόμενη φάση η κεφαλιά του Βαράν πέρασε λίγο άουτ.

Η Ρεάλ ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ο Ίσκο έκανε απίστευτη κάθετη για τον Τσικαρίτο, που μόνος με τον Ομπλάκ πλάσαρε άουτ, ενώ στο 59', μετά από κόρνερ του Κρόος, ο Βαράν έπιασε αδύναμη κεφαλιά και ο Ομπλάκ μπλόκαρε. Στο 58ο λεπτό, ο Βαράν έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα φτάσει στον Μάντζουκιτς, ενώ στο 63' ο Ρονάλντο έβγαλε όμορφα από αριστερά, ο Ράμος που βρέθηκε σε θέση φορ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ομπλάκ σε σωστή θέση, μπλόκαρε, ενώ στο 65' το σουτ του Γκάμπι κόντραρε στον Ράμος. Στο 69ο λεπτό, ο Κόκε βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας της Ρεάλ αλλά έκανε αδύναμη κεφαλιά στα χέρια του Κασίγιας, ενώ στο 70' ο Ρονάλντο έκανε καλό σουτ, με τον Ομπλάκ να μπλοκάρει. Και στο 76ο λεπτό ο Αρντά είδε την 2η κίτρινη κάρτα για προβολή στον Ράμος και αποβλήθηκε σωστά. Στο 80ο λεπτό, ο Τσιτσαρίτο βρέθηκε μόνος με τον Ομπλάκ, έκανε και το σουτ, αλλά ο κίπερ της Ατλέτικο έδιωξε και πάλι εντυπωσιακά και τελικά στο 88' η Ρεάλ έφτασε στο γκολ. Ο Ρονάλντο άλλαξε απίστευτα στα δεξιά με τον Χάμες, έδωσε γκολ πάρε βάλε στον Τσιτσαρίτο που από το πέναλτι με πλασέ έκανε το 1-0.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο (90' Αρμπελόα), Καρβαχάλ, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο (90+2' Ιγιαραμένδι), Ρονάλντο, Τσιτσαρίτο (90' Χεσέ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλάκ, Γοδίν, Γκάμες, Χουανφράν, Μιράνδα, Τιάγκο (86' Χιμένες), Κόκε, Γκρισμάν (65' Ραούλ Γκαρθία), Αρντά, Σαούλ (46' Γκάμπι), Μάντζουκιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα