Κόλλησε η Λιλ, τεσσάρα για Έβερτον

00:04 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-8ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 4-1
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Η Έβερτον ξεκίνησε με το δεξί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς δεν συνάντησε αντιστάσεις απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 4-0, «ζωγραφίζοντας» κατά διαστήματα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Βόλφσμπουργκ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως η Έβερτον κατάφερε να πανηγυρίσει πρώτη. Στο 15ο λεπτό ο Νέισμιθ έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Ροντρίγκεζ

προσπάθησε να απομακρύνει αλλά τελικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 19ο λεπτό ο Λουίς Γκουστάβο δοκίμασε το πόδι του με τον Χάουαρντ να μπλοκάρει ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Καλιγκούρι στο 22ο λεπτό. Η Βόλφσμπουργκ συνέχισε να έχει την κυριαρχία αλλά σε δύο περιπτώσει ο Όλιτς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ότι όμως δεν κατάφερναν οι Γερμανοί, το πετύχαιναν οι Άγγλοι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Κόουλμαν διπλασίασε τα τέρματα της Έβερτον έπειτα από ασίστ του Μπέινς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με γκολ. Αυτήν την φορά, αυτός που έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ήταν ο Λέιτον Μπέινς, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ο ΜακΓκίντι, και δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα (47'). Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν διάθεση να παρατήσουν το παιχνίδι, παρά την διαφαινόμενη ήττα, και προσπάθησαν σε αρκετές περιπτώσεις να βρουν εστία. Ο Νίκλας Μπέντνερ επέστρεψε στα αγγλικά γήπεδα ερχόμενος από τον πάγκο, αλλά ο Τιμ Χάουαρντ στάθηκε στο ύψος του σε κάθε φάση που απείλησαν οι συμπαίκτες του Δανού.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ένα λεπτό πριν την λήξη με τον Μιράλας να σκοράρει μετά από πάσα του Ετό.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Κόουλμαν (Όσμαν 90+1'), Στόουνς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μιραλάς, ΜακΓκίντι, Νέισμιθ, Λουκάκου (Ετό 69')

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Γιουνγκ, Ροντρίγκεζ, Νότσε, Νάλντο, Λουίς Γκουστάβο, Μαλαντά (46' Χαντ), Αρνολντ, Ντε Μπρούιν, Καλιγκούρι (61' Μπέντνερ), Όλιτς

ΛΙΛ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: 1-1
Γήπεδο: Μετροπόλ

Στο 11 κόλλησε η Λιλ με την Κράσνονταρ και ξεκίνησε με το αριστερό στη διοργάνωση.

Το ματς στο πρώτο ημίωρο ήταν πολύ μέτριο, ενώ στο 35' η Κράσνονταρ πάγωσε το «Μετροπόλ» καθώς έκανε το 1-0 με τον Λαμπορντέ.

Η Λιλ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 63' ο Κίερ με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.

ΛΙΛ: Ενιεάμα, Κορσιά, Σουαρέ, Κίερ, Μπάσα, Μπαλμόν (77' Μέντες), Γκουεγιέ, Μαβουμπά (46' Ντελαπλάς), Λόπες, Ρου (46' Φρέι), Οριζί.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντίκαν, Γκράνκβιστ, Καλέσιν, Σίγκουρντσον, Γεντρζέιτσεκ, Γκαζίνσκι, Αχμέντοφ, Λαμπορντέ (70' Βάντερσον), Ιζμαΐλοφ (69' Μπιστρόφ, 86' Μπουρμίστροφ), Περέιρα, Άρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα