Κανένα πρόβλημα για Σεβίλλη

00:04 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: 2-0
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Σεβίλλη επί της Φέγενορντ.

Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό, οι Ντεουλοφέου και Μπιά συνδυάστηκαν όμορφα, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα και ο Κριτσόβιακ από κοντά άνοιξε το σκορ. οι Ισπανοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 31ο λεπτό ο Μπιά με κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ

της ομάδας του. Στο 34ο λεπτό η Φέγενορντ στάθηκε άτυχη, καθώς το σουτ του Τοόρνστρα βρήκε και στα δύο δοκάρια.

Στο 52' και στο 54' οι Ρέγιες και Μπανέγκα έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 77' ο Άσπας έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-0.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Ναβάρο, Φιγκέιρας, Καρίθο, Κριτσόβιακ (59' Σουάρεθ), Κολόντζιετσακ, Ρέγιες, Νετουλοφέου, Μπανέγκα, Μπιά, Μπάκα (59' Άσπας)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Φερμέερ, Γουίλκσιρ, Ματάισεν, Φαν Μπέεκ, Νέλομ, Κλασιέ (74' Τε Φρέντε), Ντε Βιλένα, Τοόρνστρα, Μανού (82' Μποέτιους), Σκάκεν (64' Μπασακίκογλου).

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.-ΡΙΕΚΑ: 2-0
Γήπεδο: Μορίς Ντουφράνς

Με νίκη ξεκίνησε η Σταντάρ που επικράτησε με 2-0 της Ριέκα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γκονζάλες βρέθηκε σε ιδανική θέση κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Λουίς στο 28'.

Στην επανάληψη οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ με τον Σίμαν στο 74ο λεπτό. Στο 77' ο Βάργκιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λουίς και στο 87' ο Βινίσιους έκανε το 2-0.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Καβασίμα, Τεϊσέιρα, Σιμάν, Βαν Ντάμε, Μίλετς, Τρεμπέλ, Ντε Σαρτ, Λουίς (84' Βινίσιους), Γκονζάλες (56' Βιέρα), Μπιά (16' Μποκού), Ντε Καμάργκο.

ΡΙΕΚΑ: Βάργκιτς, Τόμετσακ, Λέσκοβιτς, Σαμασρντζιτς, Λέοβατς, Γιάγιαλο, Τσβιγιάνοβιτς, Κρβιτς (66' Βέσοβιτς), Γιούγκοβιτς (81' Ίβανσιτς), Κράμαριτς (63' Μόισες), Κρστάνοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα