Κλασικός ΠΑΟΚ...

21:34 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Τριτσώνης

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την παράδοση που τον θέλει στα κρίσιμα ματς να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Στην κατάμεστη Τούμπα παρουσίασε κακή εικόνα και τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Κατώτερη των προσδοκιών που είχαν

οι φίλοι της η ομάδα του Αναστασιάδη έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στους δύο πόντους.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά. Νευρική έκανε πολλά λάθη και δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Είχε ένα σουτ με τον Γκολάσα στο 34' το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Στιλ και στο 43' διαμαρτυρήθηκε για ένα οφσάιντ στον Αθανασιάδη με το ριπλέι να δείχνει το επιθετικό του ΠΑΟΚ ελάχιστα πιο μπροστά. Αντίθετα η ομάδα του Αναστασίου μόλις στο 7' είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Δώνη με τον Κουτρουμπή στη συνέχεια να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να σκοράρει εξ επαφής. Στο 19' ο Καρέλης βγήκε μόνος του με τον Γλύκο αλλά ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα τη σημαία.

Μόλις στο 51' στο δεύτερο μέρος ήρθε το σοκ για τον ΠΑΟΚ με τον Κλωναρίδη να κάνει εντυπωσιακή ενέργεια από αριστερά και να κόβει την μπάλα παράλληλα με την εστία όπου ο Ατζαγκούν εξ επαφής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Η ομάδα του Αναστασιάδη όμως αντέδρασε και στο 63' κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περέιρα που πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και άφησε "άγαλμα" τον Στιλ. Στο 78' ο Αργεντίνος έκανε ωραία ενέργεια και σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει άουτ. Μετά την εκτέλεση του ο Παναθηναϊκός έφυγε στην αντεπίθεση με τον Ατζαγκούν να κόβει για τον Καρέλη που αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε καθώς ο Κατσικάς έδιωξε όταν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ο Σπυρόπουλος στο 84' έκανε εξαιρετικό σουτ με τον Στιλ να διώχνει. Πέντε λεπτά μετά ήταν ο Πέτριτς που γύρισε ωραία και σούταρε μόλις άουτ.

ΠΑΟΚ (Α.Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Κατσικάς (82'Μάρτενς), Βίτορ, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης (56'Περέιρα), Γκολάσα, Αθανασιάδης (56'Παπαδόπουλος).

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ (74'Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μπούι, Δώνης, Πράνιτς (68'Λαγός), Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης (60'Πέτριτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα