«Σούπα»... Λιβαδειάς

19:23 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

10η αγωνιστική

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Παππάς

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Πλατανιάς, σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ώστε να «ανασάνουν» βαθμολογικά.

Οι καλές στιγμές στο παιχνίδι είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, ενώ το πιο αξιοσημείωτο ήταν οι τέσσερις κίτρινες κάρτες

που έδειξε ο κ. Παππάς στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα δυνατό ματς.

Ούτε οι αλλαγές των δύο προπονητών στο δεύτερο ημίχρονο διόρθωσαν την κατάσταση με όσους πέρασαν το απόγευμά τους στο Στάδιο της Λιβαδειάς να παρακολουθούν ένα κακό παιχνίδι.

Ο Λεβαδειακός, βέβαια, «πάτησε» περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία, ωστόσο δεν έγινε επικίνδυνος για την εστία του Ολίμπα και το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Μάντζιος, Σάντσες, Κονέ, Γκόμεζ(61' Σοτέλο), Βούκσεβιτς(86' Γιακουμάκης), Μπορνταγκαράι(69' Μιλοσάβλιεφ)

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Μαχαμάτ, Μπανανά, Αζίζ, Νούνες, Γκόμες(81' Φιγκέιρα), Τσουράκης(86' Δημήτρης), Ναζλίδης(70' Τόρες), Ιτούα.

Keywords
Τυχαία Θέματα