Τελειώνει ο Ζιάγκος από την ΑΕΚ με απόφαση Αγγελόπουλου

21:03 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365, η ήττα στην Ελευσίνα προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην ΑΕΚ και έπειτα από επαφές με τους συνεργάτες του, ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφάσισε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιστροφή του κλίματος. Μια εξ αυτών, αναμένεται να είναι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Το αφεντικό της Ένωσης φαίνεται να έχει αποφασίσει ότι η αλλαγή προπονητή είναι αναγκαία την δεδομένη στιγμή, κάτι στο οποίο συμφωνούν και τα

υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Μάλιστα, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Αγγελόπουλος είχε επικοινωνία και με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, προκειμένου να ακούσει και τη δική του άποψη για τους λόγους που έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ σε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς. Σε αυτή την επαφή, ο προπονητής φέρεται να έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης. Και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα γραφτεί και τυπικά τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Φυσικά, στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται την επόμενη μέρα και τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη δεδομένη στιγμή οι τρεις επικρατέστεροι στο μυαλό των ιθυνόντων της Βασίλισσας για να διαδεχθούν τον Ζιάγκο είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Ντέναντ Μάρκοβιτς. Παράλληλα, έχουν αρχίσει να προτείνονται στην διοίκηση ονόματα προπονητών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αυτά των Γιώργου Μπαρτζόκα και Ηλία Ζούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα