Κασίγιας: Ένας από τους 3-4 καλύτερους της Ευρώπης ο Μπέιλ

13:14 30/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ με τον Ίκερ Κασίγιας να υπογραμμίζει πως ο Ουαλός μεσοεπιθετικός μπορεί να καθορίσει ένα παιχνίδι και πρόσθεσε πως είναι ανάμεσα στους 3-4 καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο Λος Άντζελες για προετοιμασία και σε συνέντευξη Τύπου ο Κασίγιας ρωτήθηκε για τον Μπέιλ και απάντησε: "Είναι ένας παίκτης από τους 3 ή 4 καλύτερους της Ευρώπης και είναι φυσιολογικό

να μιλάμε για εκείνον γιατί έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Όλες αυτές οι μεγάλες μεταγραφές είναι αμφιλεγόμενες, για καλούς και κακούς λόγους, αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να καθορίσει ματς. Είμαι σίγουρος ότι πριν τελειώσουν οι μεταγραφές θα έρθει ένας καινούριος παίκτης στην ομάδα".
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε και για τον Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας το εξής: "Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Μουρίνιο για ό,τι κατάφερε αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά στην νέα εποχή και να ελπίζουμε ότι η ομάδα θα κερδίσει τίτλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα