Ποπόφ: Ποτέ δεν ξέρεις...

12:36 30/7/2013 - Πηγή: AEK365

Είχε έρθει στην ΑΕΚ πιτσιρικά. Ο Γκόραν Ποπόφ μεγάλωσε και κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Πλέον αγωνίζεται στη Γουέστ Μπρομ την οποία αντιμετώπισε χθες σε φιλικό παιχνίδι ο Ατρόμητος. Ο Σκοπιανός μιλώντας στη NOVA αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος στην Αγγλία, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γυρίσει κάποτε στην Ελλάδα (αν και δεν δείχνει να το επιθυμεί,

όπως είναι λογικό, ιδιαίτερα)
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σκοπιανός μπακ-χαφ στη Nova

«Όταν ήμουν εγώ στην Ελλάδα ο Ατρόμητος δεν έχει καμία σχέση με τώρα. Έχει ανέβει πολύ και παίζει με τη μπάλα κάτω γι' αυτό και βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσει πολύ, πολύ καλή ομάδα και μας δημιούργησαν, μπορώ να πω, λίγα προβλήματα. Στην επανάληψη εμείς παίξαμε καλύτερα και γι' αυτό είμαστε και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Χάρηκα πολύ που είδα τον Τζενάμο καθώς δεν ήξερα ότι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο. Τώρα είμαι εδώ στην Αγγλία δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Ο αγώνας σήμερα ήταν πολύ καλός και εύχομαι καλή επιτυχία στον Ατρόμητο. Μου λείπει η Ελλάδα, έμαθα ελληνικά και κάθε καλοκαίρι έρχομαι στην Ελλάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις στην Πρέμιερ Λιγκ τότε δεν την σπαταλάς. Έχει τεράστιες διαφορές με την Ελλάδα και το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό αλλά στη ζωή δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα