Καράμπελας: Πιο χαλαρά στη Λεβάντε, από ότι στην ΑΕΚ

22:28 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η διαφορά ανάμεσα στην Πριμέρα Ντιβισιόν και την Superleague είναι τεράστια και όπως δηλώνει στην "Real Sports" ο Νίκος Καράμπελας, απολαμβάνει κάθε στιγμή στην Λεβάντε.
Ο Έλληνας αμυντικός μιλά επίσης για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Europa League, αλλά και όσα ζει στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

"Είναι μαγευτικό

το πρωτάθλημα εδώ. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Βλέπουν το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικά. Είναι διασκέδαση. Το απολαμβάνουν. Τα γήπεδα είναι γεμάτα. Δεν είναι φανατισμένοι. Ακόμα και στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ δεν βλέπεις ακρότητες. Υπάρχουν οικογένειες στο γήπεδο, μεγάλοι άνθρωποι. Μακάρι να δοθεί η ευκαιρία σε πολλού Έλληνες παίκτες να έρθουν εδώ", είπε αρχικά σε συνέντευξή του στην "Real Sports", ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ με αγκάλιασαν αμέσως. Μπορώ να πω ότι είναι ίσως και πιο επικοινωνιακοί και ανοιχτοί σε σχέση με μας. Με ρωτάνε για την κατάσταση στην Ελλάδα. Τους λέω ότι θα πρέπει να προσέξουν να μην πάθουν τα ίδια κι αυτοί σύντομα" .

Για την διαφορά από όσα ζούσε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ: "Εδώ είναι πιο χαλαρά, όχι όπως στην ΑΕΚ, η οποία ήταν μια ομάδα που πάντα πήγαινε για τίτλο. Εδώ υπάρχει η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Ατλέτικο και η Βαλένθια, που είναι πιο δυνατές και μετά όλες οι υπόλοιπες".

Για το γεγονός πως θα βρει στο Europa League απέναντί του τον Ολυμπιακό: "Κατ' αρχάς να πω ότι με χαροποίησε που κληρωθήκαμε με ελληνική ομάδα. Τα συναισθήματα θα είναι ωραία. Από εκεί και πέρα το ματς γίνεται σε περίπου 20 ημέρες. Υπάρχει σίγουρα στην άκρη του μυαλού μας. Ελπίζω και πιστεύω πως θα γίνουν δύο ενδιαφέροντα και αμφίρροπα ματς. Είμαστε κι οι δύο δυνατές ομάδες.

Σίγουρα θα είναι δύσκολα για μας στο Καραϊσκάκη. Το ξέρουμε. Ξέρουμε επίσης ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός αρχίζει να βρίσκει τη φόρμα του. Δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι στην Ελλάδα. Επίσης έκανε εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρόλο που δεν κατάφερε να προκριθεί. Νομίζω πως τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δεν είναι κλισέ αυτό, νομίζω πως είναι η πραγματικότητα".

Για την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό: "Ακόμα δεν έχει απασχολήσει αρκετά την ομάδα. Εγώ τους ενημέρωσα για την αλλαγή αυτή στον Ολυμπιακό. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο πρωτάθλημα, όμως θα είμαστε σοβαροί και στο Γιουρόπα Λιγκ. Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι βλέπουμε κάθε παιχνίδι όταν πρέπει. Με τον Ολυμπιακό τώρα αρχίζουμε να ασχολούμαστε περισσότερο και όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει το ματς περισσότερο".

Για τον Ιγνάθιο Μαρτίνεθ: "Σίγουρα είμαστε μια ομάδα που μας νοιάζει η άμυνα. Τι νόημα έχει να βάλεις 5 γκολ, αν δεχτείς 6. Το μηδέν στην πλάτη μας είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα το μηδέν είναι άμυνα είναι κάτι που κυνηγάει ο προπονητής. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε με τη βοήθεια όλων των παικτών".

Keywords
Τυχαία Θέματα