Παυλής: Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας

22:28 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ, Μιχάλης Παυλής, τόνισε στις δηλώσεις του πως για την «Ένωση» σήμερα δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και εμφανίστηκε ικανοποιημένος που τελικά αυτή επιτεύχθηκε. Για τη φάση του γκολ είπε πως κυνήγησε τη φάση γιατί ήξερε πως το τερέν γλιστράει και τελικά του βγήκε, ενώ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε πως από εδώ και πέρα η ΑΕΚ θα παρουσιάζεται αποφασισμένη

για τη νίκη, είτε παίζει καλά είτε όχι.

«Από την αρχή είχαμε πει ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας από τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να προηγηθούμε όπως μας άξιζε, όμως καταφέραμε τελικά να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη και αυτό είναι που κρατάμε», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Νομίζω πως πάντα όταν μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ για το καλύτερο και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέραμε ότι το τερέν θα γλιστράει, κυνήγησα τη φάση και μου βγήκε».

Για τη συνέχεια από εδώ και πέρα είπε: «Σε κάθε παιχνίδι από εδώ και μπρος θα δείχνουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είτε παίζουμε καλά είτε όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα