Επέστρεψε πίσω το δώρο…

21:03 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ- ΚΙΕΒΟ: 0-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Λάτσιο, που για 2ο σερί ματς δεν μπόρεσε να κερδίσει. Οι «λατσιάλι» έχασαν μέσα στην έδρα τους από την Κιέβο με 1-0 και δίνουν την ευκαιρία στη Γιουβέντους να ξεφύγει.

Στο 6ο λεπτό ο Καντρέβα σούταρε άστοχα από καλή θέση, ενώ στο 10' ο Παλόσκι προσπάθησε να κρεμάσει τον Μαρκέτι από τα 45 μέτρα, χωρίς επιτυχία. Στο 21' ο Πουτζιόνι είπε όχι σε σουτ του Κονκό από μακριά.

Στο 58' ο Μάουρι δεν μπόρεσε από

κοντά να κάνει το 1-0 και η Λάτσιο το πλήρωσε στο 61' καθώς ο Παλόσκι έβαλε μπροστά στο σκορ την Κιέβο. Στο 76' ο Mάουρι σπατάλησε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας, Ράντου (73' Κόζακ), Γκονζάλες (63' Ερνάνες), Μπρόκι (46' Μάουρι), Καντρέβα, Λεντέσμα, Λούλιτς, Φλοκάρι.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Σάρδο (30' Βάτσεκ), Νταϊνέλι, Αντρεόλι, Σέζαρ, Τζόκιτς, Γκουάνα (68' Σέιμουρ), Κόφι, Ριγκόνι, Παλόσκι (73' Στόιαν), Θερό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΤΖΕΝΟΑ: 1-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Όλα έδειχναν πως η Γιουβέντους θα περάσει ένα εύκολο βράδυ στο Τορίνο κόντρα στην Τζένοα, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Μποριέλο. Η «Μεγάλη Κυρία» κόλλησε στο 1-1 με τους Γενοβέζους και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο 100% την ήττα της Λάτσιο από την Κιέβο.

Στο 13ο λεπτό μετά από κόρνερ η μπάλα ίσως να βρήκε στο χέρι του Μπονούτσι μέσα στην περιοχή της Γιουβέντους και στη συνέχεια ο Πιζάνο αστόχησε απελπιστικά, ενώ στο 15' ο Αντονέλι έκοψε το σουτ του Βιδάλ σε κόρνερ. Στο 22'ο Πογκμπά αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 39' η κεφαλιά του Μπονούτσι έξυσε το δοκάρι του Φρέι.

Στο 44' η προβολή του Κουαλιαρέλα δεν βρήκε στόχο, αλλά σρο 54 η τύχη στάθηε με το μέρος της «Μεγάλης Κυρίας». Ο Λιχτσρτάνιερ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκράνβιστ κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φρέι. Ωστόσο η Τένοα ανέβασε στροφές και έφερε το ματς στα ίσα στο 67'. Ο Κούτσκα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπονούτσι κάλυπτε τον Μποριέλο, που ε κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπουφόν. Η Τζένοα συνέχισε με 10 παίκτες από το 70' λόγω τραυματισμού του Φλόρο Φλόρες και στο 74' ο Φρέι απέκρουσε το σουτ του Λιχτστάινερ. Στο 80' ο Βούτσινιτς αστόχησε από κοντά ενώ στο 82'ο Τζιοβίνκο σημάδεψε το δοκάρι της Τζένοα. Ο Φρέι είπε όχι σε σουτ του νεαρού Μπλετράμε στο 84'.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κάσερες, Μαρκίζιο (82' Μπελτράμε), Πογκμπά, Λιχτστάινερ, Ντε Τσέλιε (73' Τζιακερίνι), Βιδάλ, Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα (69' Τζιοβίνκο).

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Γκράνβιστ, Μορέτι, Μανφρεντίνι (6' Ρόσι), Κούτσκα, Ματουζαλέμ, Πιζάνο, Ολιβέρα (59' Μπερτολάτσι), Αντονέλι, Ιμόμπιλε (59' Μποριέλο), Φλόρες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα