Κάνοντας στριπτίζ σε ένα σούπερ μάρκετ (VIDEO)

17:46 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μια 19χρονη κοπέλα μπαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ φορώντας μια καπαρτίνα και ψηλοτάκουνες γόβες και αφού κάνει μια βόλτα μες στο μαγαζί σταματά μπροστά στον πάγκο με τα φρούτα και αρχίζει να γδύνεται! Αφού μένει μόνο με τα σέξι εσώρουχά τις και τις ζαρτιέρες της βγάζει ένα κουτάκι μπύρα και το πίνει, ενώ οι πελάτες κοιτούν με ανοιχτό το στόμα!

Η Ρεμπέκα Ντάγκλεϊ μόλις είχε εκπληρώσει ένα στοίχημα του NekNominate, μιας καινούργιας διαδικτυακής τρέλας. Σύμφωνα με αυτό, οι νεαροί που συμμετέχουν επιλέγονται από τους φίλους τους να πιούν μονορούφι ένα ποτό με «τρελό» τρόπο και να το βιντεοσκοπήσουν.

Αυτό έκανε και η Ρεμπέκα, ενώ μια φίλη της την βιντεοσκοπούσε. Οι συμμετέχοντες σε αυτή την τρέλα μπορει να καταναλώσουν και διάφορα είδη αλκοόλ μαζί με κάποιους από αυτούς να βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Την περασμένη εβδομάδα δυο νέα αγόρια έχασαν τη ζωή τους στην Ιρλανδία εξαιτίας αυτής της «πλάκας». Ο ένας έπαθε ανακοπή από την ανάμειξη διαφόρων ειδών αλκοόλ και ο άλλος πέθανε, όταν πήδηξε σε ένα ποτάμι αφού είχε πιεί ποτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα