Του πήρε την ταυτότητα

16:57 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 24η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος

Παρότι αγωνίστηκε για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα με 3-1. Εξαιρετική διαχείριση του αγώνα από τον Παράσχο που δεν επέτρεψε στην ομάδα της Τρίπολης να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Κακός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά με τον Ατρόμητο να

μένει με δέκα μόλις στο 16' όταν ο Φυτανίδης τράβηξε τον Χουάνμα πριν μπει στην περιοχή και τον Σιδηρόπουλου να τον αποβάλει. Παρ' όλα αυτά στο 22' η ομάδα ου Περιστερίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Καραμάνου. Εννέα λεπτά μετά ο Λαζαρίδης έκανε την προβολή όμως ο Σανκαρέ πρόλαβε και έκοψε την μπάλα.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε δυνατά και στο 52' απείλησε με σουτ του Λούι. Τρία λεπτά μετά ο Ζησόπουλος από κοντά έστειλε άουτ την μπάλα με προβολή. Στο 69' ήρθε το δεύτερο σοκ για την ομάδα της Τρίπολης όταν ο Ατρόμητος σκόραρε για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά ήταν το κεφάλι του Νάστου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αστέρας στο 75' άγγιξε το γκολ όταν ο Ζησόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Νάστος έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκαρσία. Ο Ούμπιντες σημάδεψε σωστά και έγραψε το 3-0. Λίγο πριν συμπληρωθεί το ενενηντάλεπτο (88') ο Αστέρας κατάφερε να μειώσει με τον Χουάνμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (63'Μπάλλας), Δημούτσος, Ούμπιντες (82'Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Φάμπιο (25'Νάστος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Εντό (83'Παπαχρήστος), Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Χουάνμα

Keywords
Τυχαία Θέματα