Καλός και ο ένας βαθμός

17:16 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ (Αρκαδία)

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια, εντός έδρας, για τη Καλλονή που έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά κρατώντας για άλλη μια φορά το μηδέν στην άμυνα της.
Στο πρώτο ημίχρονο, η Καλλονή μπήκε στο γήπεδο με στόχο να κάνει το παιχνίδι της και πήρε τον έλεγχο με τον Πλατανιά να την περιμένει. Μετά το δέκατο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι

ισορρόπησαν το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι υπερβολικά άστοχοι.
Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκε στον Πλατανιά όταν στο 29ο λεπτό ο Μπανανά βρέθηκε μόνος απέναντι από την αντίπαλη εστία αλλά αστόχησε με την κεφαλιά του να στέλνει τη μπάλα άουτ.
Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τη Καλλονή να πιέζει ψάχνοντας το γκολ και τον Πλατανιά να διατηρεί την παθητική του στάση. Η είσοδος του Καμαρά βοήθησε τη Καλλονή η οποία στο 50ο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Ναβάρο σούταρε, ο Ολιμπά απέκρουσε και ο Καμαρά με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.
Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με την Καλλονή να παραμένει αήττητη εντός έδρας και τον Πλατανιά για 5η σερί αγωνιστική να μην χάνει.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Πιπίνης, Καλτσάς (65' Αγρίτης), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (72' Στεβάνοβιτς), Χουάνμα (52' Καμαρά)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (80' Μαχαμάτ), Δημήτρης, Τόρες (72' Ναζλίδης), Μπανανά, Τετέ, Αγκιλέρα, Τζιλβάν, Τσουράκης, Μπεριάν (60' Αποστολόπουλος), Ιτούα

Keywords
Τυχαία Θέματα