Γκελάρει ακόμα και η Τσέλσι

16:46 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-0
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Ακόμη και η φετινή Τσέλσι δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια. Οι «μπλε» κόλλησαν στο 0-0 μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ και περιμένουν αύριο τα ντέρμπι της Σαουθάμπτον με τη Σίτι για να δουν πόσο μπροστά θα παραμείνουν.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 1-1
Γήπεδο: Ταρφ Μουρ

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στο τέλος η Μπέρνλι που έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα.

Τέτοιο πάθος σπάνια βλέπει κανείς στους φετινούς αγώνες της Άστον Βίλα. Στο σημερινό παιχνίδι, μάλιστα, οι «χωριάτες» το έδειξαν και με το παραπάνω. Κατάφεραν, στο πρώτο ημίχρονο, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους- αν και εκτός έδρας- και να περιορίσουν σημαντικά τις επιθετικές προσπάθειες της Μπέρνλι. Οι ποδοσφαιριστές του Πολ Λάμπερτ ήταν κίνδυνος- θάνατος κάθε φορά που έβγαιναν στην αντεπίθεση, απειλώντας σε μόνιμη βάση την αντίπαλη εστία.

Προς ικανοποίησή τους, η πίεση απέδωσε καρπούς στο 38' όταν με δεξί δυνατό σουτ ο Τζο Κόουλ έβαλε μπροστά την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους, έμοιαζαν εγκλωβισμένοι και σπάνια βρήκαν κενούς χώρους για να απειλήσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η Μπέρνλι δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά και να πιέσει για τη γρήγορη ισοφάριση. Στα πρώτα λεπτά δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, όμως καμία από τις προσπάθειές της μέχρι το 60' δεν μετουσιώθηκε σε κάποια τέρμα. Σταδιακά, η Βίλα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι και επιχειρούσε να αναλάβει τα ηνία.

Ο Λάμπερτ φόρτωσε τη μεσαία του γραμμή και κράτησε μπάλες, ενώ απέφυγε το ρίσκο των αντεπιθέσεων. Οι «χωριάτες» έκοψαν τη φόρα στους γηπεδούχους, κοντρόλαραν το ρυθμό, όμως τα πάντα έμελλε να χαλάσουν λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα. Σε μια φάση εντός της περιοχής ο Οκόρε ανέτρεψε τον Γιούντκεβιτς, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Ινγκς έφερε το ματς στα ίσα (87')! Η απόλυτη ψυχρολουσία για τη Βίλα, η οποία μάλιστα λίγο έλειψε να το πληρώσει πολύ ακριβά, αν το σουτ του Ινγκς στις καθυστερήσεις δεν χτυπούσε στο δοκάρι...

ΜΠΕΡΝΛΙ:Χίτον, Τρίπιερ, Κιν, Σάκουελ, Γουόρντ, Μπόιντ, Μάρνεϊ, Τζόουνς (83' Γουάλας), Κάιτλι (65' Αρφιλντ), Μπάρνς (65' Γιούτκεβιτς), Ινγκς

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ:Γκουζάν, Χάτον, Οκόρε, Κλαρκ (90+6' Λόουτον), Σισοκό, Κλέβερλι, Σάντσεζ, Γουέστγουντ, Κόουλ (67' Γκρίλις), Αγκμπονλαχόρ, Βάιμαν (78' Ρίτσαρντσον)

ΚΠΡ-ΛΕΣΤΕΡ: 3-2
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Ματσάρα στο «Λόφτους Ρόουντ» με την ΚΠΡ να παίρνει μεγάλη νίκη με 3-2 κόντρα στη Λέστερ

Μία ώθηση χρειάστηκε και ιδού τα αποτελέσματα. Η ΚΠΡ δεν... τα'χασε μετά το γρήγορο γκολ της Λέστερ. Αντιθέτως, έδειξε τρομερό πείσμα και διάθεση να επαναφέρει τις ισορροπίες και τελικά τα κατάφερε (και με το παραπάνω) από το πρώτο ημίχρονο. Το τέρμα του Εστεμπάν Καμπιάσο στο 4', από τις λιγοστές ευκαιρίες της Λέστερ, δεν... λύγισε τους ποδοσφαιριστές του Χάρι Ρέντναπ, οι οποίοι ξεκίνησαν από το επόμενο λεπτό κιόλας την αντεπίθεσή τους.

Η πίεση για τους φιλοξενούμενους έγινε αφόρητη, με τους «ρέιντζερς» να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Τελικά, χρειάστηκε η... βοήθεια των αντιπάλων, με τον Μόργκαν στο 37' να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας το 1-1. Το πρέσινγκ έγινε ακόμη πιο έντονο στα επόμενα λεπτά, μέχρι τη στιγμή που ο Φερ με κοντινό σουτ στο 45' έβαλε την ΚΠΡ για πρώτη φορά σε θέση οδηγού! Ενδεικτικό της κυριαρχίας των γηπεδούχων, οι 18 τελικές προσπάθειες που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, έναντι μόλις 5 της Λέστερ!

Στην επανάληψη, ξανά στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πιάσουν στον ύπνο την ΚΠΡ, όμως η κεφαλιά του Βαρντί προσέκρουσε στο δοκάρι. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι νεοφώτιστοι αύξαναν την πίεσή τους και τελικά επιβραβεύτηκαν στο 66', όταν από πλεονεκτική θέση ο Σλουπ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2!

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη επιλογή. Έπρεπε να ανασυνταχθούν αμέσως και να ανοιχτούν ξανά για να πάρουν το προβάδισμα. Πράγματι, οι παίκτες άκουσαν τις εντολές του Ρέντναπ και πριν αρχίσουν να στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με το τέρμα του Τσάρλι Όστιν στο 73'! Ο στόχος, λοιπόν, επετεύχθη και στα εναπομείναντα λεπτά, όπως είναι φυσικό, οι ρέιντζερς οπισθοχώρησαν και απομάκρυναν με αυτοθυσία τις μπάλες από την περιοχή τους, κρατώντας τη λυτρωτική νίκη!

ΚΠΡ: Γκριν, Ισλα, Ονουόχα, Κόκερ, Σουκ-Γιουνγκ (51' Τραορέ), Βάργκας (76' Ματς), Χένρι, Μπάρτον, Κράνιτσαρ (90+1'), Φερ, Όστιν

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Λαέτ, Μόργκαν, Βασιλέφσκι, Κοντσέσκι, Μαρέζ (60' Ολμπράιτον), Τζέιμς, Καμπιάσο (89' Κινγκ), Σλουπ, Βάρντι, Ουγιόα (60' Νούτζεντ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΤΟΟΥΚ: 1-0
Γήπεδο: Άνφιλντ

Σώθηκε στο 85' η Λίβερπουλ που πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Στόουκ.

Η Στόουκ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τη Λίβερπουλ, η οποία πάντως πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Αυτό όμως δεν την βοήθησε να δημιουργήσει και ευκαιρίες, σπαταλώντας την κυριαρχία της σε εύκολες πάσες. Ο Χέντερσον δεν ήταν σε καλό απόγευμα και πολλές από τις πάσες του δεν έβρισκαν στόχο ενώ από την πλευρά της η Στόουκ δεν δοκίμαζε να ανέβει ψηλά παίρνοντας ρίσκο. Χαρακτηριστικό της μετριότητας του πρώτου ημιχρόνου είναι το γεγονός πως καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε σουτ στον στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ μπήκε πιο ζωηρά και στο 52ο λεπτό ο Χέντερσον έπειτα από απομάκρυνση του Σόουκρος σούταρε, όμως δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά αργότερα, η Στόουκ απείλησε όμως ο Μινιολέ βγήκε έγκαιρα σε κάθετη πάσα του Μπόγιαν προς τον Ντιούφ. Η Στόουκ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με Μπόγιαν στο 60' να αστοχεί από πλεονεκτική θέση ενώ στο 61΄ήταν σειρά της Λίβερπουλ να απειλήσει ξανά με τον Στέρλινγκ να σουτάρει όμως να μην βρίσκει στόχο. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ανέβασε την πίεσή της και μέσα σε ένα δίλεπτο έφτασε μια ανάσα από το γκολ όμως τόσο ο Λάμπερτ στο 67΄όσο και ο Άλεν στο 68' δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Στο 75' ο Άνταμ είχε μια καλή στιγμή για την Στόουκ, όμως ο Μινιολέ ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Η Στόουκ απείλησε ξανά στο 82ο λεπτό με τον Ντιούφ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ όμως απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Στέρλινγκ. Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 85' όταν η κεφαλιά του Λάμπερτ βρήκε το δοκάρι και από κοντά ο Τζόνσον με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι στην προσπάθειά του να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Τουρέ, Ενρίκε, Λούκας, Αλεν, Χέντερσον (Τζέραρντ 76'), Στέρλινγκ, Κουτίνιο (Λόβρεν 87'), Λάμπερτ

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίτερς, Σίντγουελ (Γουέλαν 21'-Ανταμ 46'), Ν'Ζόνζι, Γουόλτερς, Μπόγιαν, Αρναούτοβιτς (Κράουτς 87'), Ντιούφ

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 1-1
Γήπεδο: Λίμπερτι

Στο 1-1 κόλλησαν Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε το παιχνίδι. Αυτή που τα... βρήκε πρώτη ήταν η Σουόνσι, η οποία ανέλαβε τον έλεγχο στο ματς και κατάφερε στο 15ο λεπτό να πάρει το προβάδισμα, με τον Μπονί να νικά τον Σπερόνι και να κάνει το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν λίγο αργότερα σε αναγκαστική αλλαγή με τον Γκέιλ να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και τον ΜακΆρθουρ να παίρνει τη θέση του. Οι παίκτες του Νιλ Γουόρνοκ πάντως δεν άργησαν να βρουν την απάντηση στο γκολ του Ιβοριανού. Ο Σέλβεϊ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Σαμάκ και ο Γέντινακ που ανέλαβε την εκτέλεση στο 25', έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Πιο δραστήρια έδειξε να είναι η Κρίσταλ Πάλας με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Οι «αετοί» προσπαθούσαν κυρίως με τον Μπολάσι να δημιουργήσουν κινδύνους για την άμυνα της Σουόνσι. Οι Ουαλοί γρήγορα ισορρόπησαν το παιχνίδι, είχαν τις δικές τους ευκαιρίες με Σέλβεϊ και Σίγκουρντσον, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν το... πολυπόθητο γκολ.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Μπάρτλεϊ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κι, Σέλβι, Ράουτλετζ (65' Μπάροου), Σίγκουρντσον, Μοντέρο, Μπονί (75' Γκομίς)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Κέλι, Νταν, Χάνγκελαντ, Γουόρντ, Γέντινακ, Λέντλι, Πάντσεον (81' Ζαχά), Σαμάκ (66' Κάμπελ), Μπολάσι, Γκέιλ (21' ΜακΆρθουρ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΧΑΛ: 3-0
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Επιτέλους μια εύκολη νίκη για τη Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 3-0της Χαλ και ανεβαίνει στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πιέζει όμως για ένα ακόμη παιχνίδι η ατυχία χτύπησε νωρίς την πόρτα του Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ανχελ Ντι Μαρία ένιωσε ενοχλήσεις με την συμπλήρωση του δεκαλέπτου και ο Ολλανδός αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει, περνώντας στη θέση του Ερέρα. Ωστόσο δύο λεπτά μετά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κρις Σμόλινγκ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάτα, η άμυνα της Χαλ δεν κατάφερε να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Σμόλινγκ και μετά το σουτ που επιχείρησε ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» πέρασε τη γραμμή όπως το επιβεβαίωσε και το ειδικό σύστημα. Αυτό ήταν το 3ογκολ στην καριέρα του Σμόλινγκ εκ των οποίων τα δύο απέναντι στη Χαλ.

Η Γιουνάιτεντ με κινητήριο μοχλό τον Ερέρα, ο οποίος μπήκε με κέφια στο γήπεδο συνέχισε να πιέζει τη Χαλ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 39' ο Φαν Πέρσι δεν κατάφερε να νικήσει τον ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα όμως στο 42ο λεπτό ο Ρούνεϊ με ωραίο σουτ έπειτα από ασίστ του Ολλανδού διαμόρφωσε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Χαλ έδειξε περισσότερες επιθετικές διαθέσεις στο ξεκίνημα και με απείλησε με ωραία προσπάθεια του Ρόμπερτσον στο 54ο λεπτό. Όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που βρήκε ξανά δίχτυα. Στο 66΄ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δέχθηκε την ασίστ του Ερέρα στο ύψος της περιοχής και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-0. Λίγα λεπτά αργότερα, η Γιουνάιτεντ έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος όμως η κεφαλιά του Φελαϊνί πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος όταν Φαλκάο και Μάτα συνεργάστηκαν άψογα όμως ο Ισπανός δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Χαλ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.:Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Κάρικ, Ρόχο, Βαλένσια (Φλέτσερ 74'), Μάτα, Φελαϊνί, Ντι Μαρία (Ερέρα 14'), Γιανγκ, Φαν Πέρσι (Φαλκάο 69'), Ρούνεϊ

ΧΑΛ:ΜακΓκρέγκορ, Ντέιβις, Ντόουσον, Τσέστερ, Ελμοχαμαντί, Ντιαμέ (Μέιλερ 74'), Λίβερμορ, Μπράντι (Κουίν 74'), Ρόμπερτσον, Μπεν Αρφά (Αλούκο 34'), Γέλαβιτς

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 1-0
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Στις νίκες επέστρεψε η Γουέστ Χαμ που επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ.

Ελάχιστες καλές στιγμές είχε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Λονδίνο. Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν μια-δυο υποψίες φάσεων. Ο Αγιόθε όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την την εστία του Αντριάν και το 0-0 ήταν αναπόφευκτα αυτό που «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα πρώτα 45 λεπτά. Οι γηπεδούχοι στο φινάλε του πρώτου μέρους ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γουίλιαμσον σε προσπάθεια του Κάρολ, αλλά ο Μάικ Ντιν δεν έδειξε τίποτα.

Με γκολ για την Γουέστ Χαμ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Έντεκα λεπτά μετά την σέντρα ο Κρίσγουελ βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Νιούκαστλ, μετά από προσπάθεια του Κουγιατέ και πλάσαρε σωστά τον Έλιοτ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς. Ο Πάρντιου έριξε άμεσα στη «μάχη» τους Σισέ και Καμπελά με στόχο να κάνει πιο επιθετικές τις «καρακάξες».

Η αποβολή, ωστόσο, του Σισοκό στο 76' (με δύο.. χαζές κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό) έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι παραλίγο να δεχτούν και δεύτερο γκολ, από τον Ζάρατε (εξαιρετική επέμβαση Έλιοτ) και τελικά υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα μετά από πέντε σερί νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και έξι συνολικά.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Τζένκινσον, Τόμκινς, Κόλινς, Κρίσγουελ, Νόμπλ, Κουγιατέ, Αμαλφιτανό, Ντάουνινγκ, Τζάρβις (70' Ζάρατε), Κάρολ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έλιοτ, Γιάνμαατ (74' Σ. Τέιλορ), Γουίλιαμσον, Ντάμετ, Αϊνταρά, Τιοτέ (63' Σισέ), Κόλμπακ, Σισοκό, Γκουφράν (63' Καμπελά), Αμεόμπι, Αγιόθε

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-1
Γήπεδο: Χόθορνς

Τετράδα έπιασε η Άρσεναλ που κέρδισε με 1-0 τη Γουέστ Μπρομ μέσα στο «Χόθορνς».

Χωρίς την σπουδαία φάση πέρασαν τα πρώτα είκοσι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να «ψάχνονται» στην αγωνιστικό χώρο και τους δύο τερματοφύλακες να μην νιώθουν ιδιαίτερη πίεση. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα αναγκάστηκαν στον 23' να προχωρήσουν στην πρώτη τους αλλαγή. Ο Μονρεάλ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας πήρε ο Γκιμπς.

Η Άρσεναλ ανέλαβε πλήρως στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, οι προσπάθειες των Σάντσες, Γουέλμπεκ και Ζιρού σταμάτησαν πάνω στον Μπεν Φόστερ. Στο 37' ο Ράμσεϊ είδε τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων, οι οποίοι έδειξαν να... ξυπνούν στα τελευταία λεπτά, αλλά να μην μπορούν απειλήσουν ουσιαστικά (8-0 για την Άρσεναλ οι τελικές) και να αλλάξουν κάτι στο 0-0 που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την Γουέστ Μπρομ να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για μια υπόδειξη οφσάιντ στον Μπεραχίνο (ο οποίος έφευγε μόνος του προς την εστία του Μαρτίνεζ) ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η Άρσεναλ είχε και πάλι την υπεροχή και τελικά δικαιώθηκε με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα! Ο Καθόρλα έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά, σέντραρε στον Γουέλμπεκ και αυτός πήδηξε στο... Θεό και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Φόστερ, κάνοντας το 0-1.

Ο Ιρβάιν αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, πέρασε στο παιχνίδι τους Ανιστέμπε και Σαμαρά και... άγγιξε το γκολ στο 81ο λεπτό με τον Μπεραχίνο. Η κεφαλιά του νεαρού επιθετικού σταμάτησε στο όμως στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρτίνεζ και τελικά παρά την πίεση στο φινάλε το 1-0 για την Άρσεναλ παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Γουίσντομ, Ντόουσον, Λέσκοτ, Ποκονιόλι (74' Γκαμπόα), Μουλούμπου (64' Ανιτσέμπε), Γκάρντνερ, Ντόρανς, Σεσενιό (76' Σαμαράς), Μπραντ, Μπεραχίνο

ΆΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεζ, Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ (23' Γκιμπς) Ράμσεϊ, Φλαμινί, Καθόρλα, Σάντσες, Γουέλμπεκ, Ζιρού (78' Τσάμπερλεϊν)

Keywords
τσελσι, μπλε, βιλα, γκολ, ηνία, κλαρκ, κπρ, κινγκ, λιβερπουλ, μπεν, ντιν, νιουκαστλ, σαμαρας, Αντωνης Σαμαρας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σισε, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη ειναι ωραια, ξανα, αποτελεσματα, ηνία, εδρα, ηττα, θανατος, καριερα, κοντρα, λονδινο, πιεση, υψος, ωθηση, αγωνες, αμυνα, ανχελ ντι μαρια, αρσεναλ, ατυχια, βαθμολογια, βιλα, βοηθεια, γκολ, γεγονος, γηπεδο, δευτερο, διχτυα, δοκαρι, εγινε, ευκαιρια, ενρικε, εξι, επρεπε, εστια, εικοσι, υπνο, λιβερπουλ, ημιχρονο, κλαρκ, κοκερ, κπρ, ληξη, λυτρωση, μπεν, μαρια, νικη, νιουκαστλ, ντιν, ξεκινημα, ομαδα, παντα, ολλανδος, ουαλοι, ουσιαστικα, οφσαιντ, παθος, πεισμα, πορτα, ρισκο, ρολοι, σεντρα, σερι, συνεχεια, σειρα, τειλορ, τρια, φυσικο, φοστερ, φορα, χερι, χρονικα, league, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, premier league, υπεροχη, ωραιο, χαζες, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα