Η νύχτα του κυνηγού...

00:02 23/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 28η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ματέου Λαόθ

Εκπληκτικό για μια ακόμα φορά το Clasico όπου βρήκε την Μπαρτσελόνα νικήτρια με 2-1 επί της Ρεάλ. Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ

του Σουάρες το οποίο ήταν από εκείνα που πετυχαίνουν μόνο κυνηγοί κλάσης. Καλύτερη η Ρεάλ στο πρώτο μέρος, ξεφούσκωσε στο δεύτερο όπου οι "μπλαουγκράνα" κυριάρχησαν πλήρως και είχαν τια φάσεις για περισσότερα γκολ.

Οι Καταλανοί απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Ινιέστα μπήκε στην περιοχή και έκοψε την μπάλα για τον Ράκιτις όμως ο Ίσκο πρόλαβε και έκοψε. Η Ρεάλ απάντησε στο 12' όταν ο Μπενζεμά σέντραρε από αριστερά και ο Κριστιάνο εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Επτά λεπτά μετά ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ματιέ ξέφυγε από τους αμυντικούς της Ρεάλ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 31' ο Νεϊμάρ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν βγήκε μόνος του με τον Κασίγιας και πλάσαρε πάνω του. Στην επόμενη φάση η Ρεάλ ισοφάρισε όταν ο Μπενζεμά με εντυπωσιακό τακουνάκι βρήκε τον Κριστιάνο και αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 39' η Ρεάλ σκόραρε εκ νέου αυτή τη φορά με τον Μπέιλ αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει σημαία για τον Κριστιάνο που επιχείρησε να πάρει την μπάλα με το κεφάλι. Ο Πορτογάλος στο 43' δοκίμασε το πόδι του με τον Μπράβο να διώχνει εντυπωσιακά. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Μπέιλ εκτέλεσε από κοντά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ απείλησε με τον Μπενζεμά που δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον Μπράβο. Επτά λεπτά μετά όμως ο Άλβες με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Σουάρες που με φανταστική υποδοχή της μπάλας και εκπληκτικό τελείωμα έκανε το 2-1. Ο Νεϊμάρ στο 67' έκανε εντυπωσιακό σλάλομ αλλά σούταρε άουτ. Η πίεση των "μπλαουγκράνα" συνεχίστηκε με τον Μέσι να απειλεί με σουτ στο 73' και στο επόμενο λεπτό τον Νεϊμάρ να μην μπορεί να σκοράρει από ιδανικό σημείο. Ο Κλαούντιο Μπράβο στο 78' έδιωξε εντυπωσιακό το σουτ του Μπενζεμά. Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός και στο 84' ήταν η Μπαρτσελόνα που απείλησε με σουτ του Σουάρες. Λίγο μετά ο Κασίγιας νίκησε τον Άλμπα που δεν κατάφερε να τον πλασάρει εξ επαφής. Στο 86' ο αρχηγός της Ρεάλ είπε όχι και στο πλασέ του Μέσι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Άλβες, Ματιέ, Πικέ, Άλμπα, Ράκιτιτς (75'Μπουσκέτς), Μασεράνο, Ινιέστα (79'Τσάβι), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ (84'Ραφίνια).

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε (73'Βαράν), Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (87'Λούκας Σίλβα), Κρόος, Ίσκο (79'Χεσέ), Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα