Αλλοίωση πρωταθλήματος με ευθύνη της λίγκας!

23:42 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

Σε πoιο πρωτάθλημα του κόσμου ο μοναδικός και μεγάλος στόχος που τίθεται κατά την έναρξή του, είναι να τελειώσει η σεζόν με όσες ομάδες ξεκίνησε; Μόνο στο ελληνικό! Σε κανένα άλλο. Ούτε στο τελευταίο αφρικάνικο δεν ακούς ότι «στόχος είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα με όσες ομάδες ξεκίνησαν σε αυτό».

Αυτός ήταν ο στόχος των διοικήσεων Μώραλη, τους ίδιους στόχους έθεσαν οι διοικήσεις Αγραφιώτη και Μποροβήλου. Ακόμα και σε αυτούς, τους προσβλητικούς -εν έτει 2015- στόχους, η Super League απέτυχε!

Πλέον

παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα αλλοιωμένο, πλαστό. Ξεκίνησε με 18 ομάδες και θα ολοκληρωθεί με 16, αν εν τω μεταξύ δεν έχουμε και κάποια άλλη αποχώρηση. Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και από κάποιες ομάδες έκοψε βαθμούς. Τώρα κάποιες άλλες, θα πάρουν τα παιχνίδια με τους Κρητικούς στα «χαρτιά», αποκτώντας ένα πλεονέκτημα που άλλες ομάδες δεν είχαν. Το ίδιο, σε πολύ μικρότερη κλίμακα συνέβη και με τη Νίκη Βόλου. Αν αυτό δεν είναι ένα αλλοιωμένο πρωτάθλημα με πλαστή βαθμολογία, ποιο είναι;

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα