Ο Γαϊτάνος «γλέντησε» τον ΠΑΟ

21:25 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 ήρθε η νίκη της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, έκαναν μία τελική στην

εστία του Καντιμοίρη και αν δεν ήταν ο Στιλ θα είχαν δεχθεί και άλλα τέρματα. Πολύ κακός σε ακόμα ένα ματς ο ΠΑΟ των αρκετών απουσιών που ελλείψει του Μπεργκ έδειξε να μην μπορεί να απειλήσει. Πήρε το... πορτοφόλι του Αναστασίου ο Γαϊτάνος που χτύπησε τον ΠΑΟ στην ταχύτητα.

Από την αρχή η Βέροια προσπάθησε να χτυπήσει τον ΠΑΟ στην ταχύτητα και με τον Μπαργκάν στο 5' απείλησε, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν η αιτία να «κιτρινιστούν» οι Σίλντεφελντ και Ταυλαρίδης. Στο 20' ο Μπεν έχασε τεράστια ευκαιρία, αλλά τελικά πέτυχε το γκολ στο 36'. Ο Μπεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τριανταφυλλόπουλου και την πάσα του Κάμπορα και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός των πολλών αλλαγών δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε μία «πράσινη» τελική στα πρώτα 45 λεπτά.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με την Βέροια να απειλεί ξανά με τον Μπεν στο 50' και τον Βεργώνη στο 71', ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους «πράσινους».

Πολλά λάθη από τους παίκτες του Αναστασίου, ακόμα και στις μεταβιβάσεις της μπάλας με τον διαιτητή πάντως να σφυρίζει αρκετά φάουλ εις βάρος των παικτών του ΠΑΟ με την πλεοψηφία αυτώνα να είναι λανθασμένα.

ΒΕΡΟΙΑ(Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπαργκάν(45' Ντουμίτρου), Γεωργιάδης(64' Τάτος), Μπεν, Κάμπορα(76' Νέτο)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μέντες(46' Λαγός), Πράνιτς, Νίνης(59' Ατζαγκούν), Μαυρίας, Πέτριτς, Καρέλης(70' Κλωναρίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα