Η μεγάλη στιγμή του ΑΠΟΕΛ

10:00 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

5ος Όμιλος
Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι
Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι έχουν κοντραριστεί πολλές φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πέρσι η πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά την ήττα 3-1 με κάτω τα χέρια από την Μπάγερν στην Αγγλία, απάντησε με τη νίκη 2-0 στην τελευταία αγωνιστική, έστω κι αν οι «βαυαροί» είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση. Η Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ριμπερί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο του και έμεινε εκτός αποστολής.

Στο άλλο παιχνίδι η Ρόμα,

μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Ιταλία μπαίνει στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ρούντι Γκαρσία ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της. Από την άλλη πλευρά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας καλείται να παίξει στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς τους Βέρνμπλουμ και Τζαγκόεφ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και τους Ράσμους Έλμ, Τσάουνα που είναι τιμωρημένοι.

6ος Όμιλος
Μπαρτσελόνα-ΑΠΟΕΛ
Άγιαξ-Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λουίς Ενρίκε κάνει ντεμπούτο, ως προπονητής, στο Τσάμπιονς Λιγκ και για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Για τους πρωταθλητές Κύπρου, είναι μια μεγάλη στιγμή και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο Άμστερνταμ, η αστυνομία έχει επιστρατεύσει και Βέλγους αστυνομικούς γιατί η UEFA φοβάται επεισόδια μεταξύ Ολλανδών και Γάλλων οπαδών. Σημαντικές απουσίες για την Παρί που θα παίξει χωρίς Νταβίντ Λουίζ και Τιάγκο Σίλβα.

7ος Όμιλος
Τσέλσι-Σάλκε
Μάριμπορ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται θέλει να πιστοποιήσει και στη πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι που υποδέχεται τη Σάλκε. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σε αντίθεση με τη Σάλκε η οποία θα παραταχθεί χωρίς Χέβεντες, Ματίπ, Καλάσινατς και Κίρχοφ ενώ επιστρέφουν οι Μπόατενγκ, Ομπάσι και Χούντελααρ.
Επιστροφή μετά από πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ για Μάριμπορ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους Σλοβένους να επιστρέφουν μετά από 15 χρόνια και τους Πορτογάλους μετά από έξι. Η Μάριμπορ δεν υπολογίζει στον στόπερ Σούλερ ενώ στη διάθεση της Σπόρτινγκ επιστρέφει ο Σίλβα.

8ος Όμιλος
Πόρτο-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Με στόχο να μην επαναληφθούν τα αμυντικά λάθη που έγιναν στο ματς με τη Μπαρτσελόνα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με στόχο τη νίκη. Η ομάδα από την Ουκρανία θα παραταχθεί στο νέο "Σαν Μαμές" χωρίς τους Ισμαΐλι, Ντεντίνιο, Γουέλινγκτον.
Η Πόρτο είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αλλά ο προπονητής Λοπετέγκι ζήτησε προσοχή, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, απέναντι στην ομάδα της Λευκορωσίας που έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα