Μόρας: Όλοι μπορούμε να σώσουμε ο ένας τον άλλο

08:24 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η στήριξη του Βαγγέλη Μόρα στην μάχη του αδερφού του με τη λευχαιμία, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της Ελλάς Βερόνα να δωρίζει μυελό των οστών, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ιταλικό Τύπο που χαρακτηρίζει τον Μόρα ως "κορυφαίο εντός και εκτός γηπέδου".
Η ιστοσελίδα του Dimarzio, gianlucadimarzio.com, αναπαράγει δηλώσεις του Μόρα ο οποίος μίλησε στο SkySports και για την περιπέτεια υγείας του αδερφού του.
Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είπε: "Η ανάρρωση πηγαίνει καλά. Θα του πάρει λίγο χρόνο, αλλά ήταν θετική η αντίδραση

από την πρώτη στιγμή και προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις πώς νιώθεις αυτές τις στιγμές, ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που έμαθα πως μπορώ να βοηθήσω, χαρήκαμε όλοι μας.
Τον επισκέφτηκα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήθελα να κρατηθεί η ασθένεια του μακριά από τα φώτα. Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο και δεν είχαμε πει τίποτα σε κανέναν. Μετά αποφάσισα να δημοσιοποιήσουμε τις φωτογραφίες γιατί ήθελα να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας ότι όλοι μπορούμε να σώσουμε ο ένας τον άλλον. Ο αδερφός μου θα είναι στην Αυστραλία για έναν ακόμα χρόνο".

Ο Μόρας μίλησε και για ποδόσφαιρο συγκρίνοντας τον Μπαλοτέλι με τον Ιμόμπιλε: "Είναι πιο δύσκολο να μαρκάρεις τον Ιμόμπιλε. Τρέχει για την ομάδα, θυσιάζεται, σου βάζει δύσκολα... Μπορεί να δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα σε έναν αμυντικό. Για τον Μπαλοτέλι, δεν μπορώ να πω τίποτα για την ποιότητα του... Αν είναι ο Ρότζερς ο κατάλληλος προπονητής για αυτόν; Ο Μάριο έχει έναν δύσκολο χαρακτήρα αλλά ο Μπρένταν είναι πολύ άξιος".
Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι, είπε: "Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει και προετοιμάζει τα παιχνίδια. Είναι ένας πολύ δυνατός προπονητής. Με τον Ρανιέρι έχουμε πολύ καλή σχέση".
Για τους Μανωλά, Χολέβα είπε: "Είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούν στη Ρόμα από τη στιγμή που υπάρχει ο Τοροσίδης".

Keywords
Τυχαία Θέματα