Μήτρογλου: Βρήκα τα πατήματα μου

09:15 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε γκολ στο 3-2 του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό δείχνει, όπως είπε, ότι βρήκε τα πατήματα του και είναι μια χαρά.
Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο διεθνής φορ τόνισε: "
Η ομάδα θα με βοηθήσει, όπως και εγώ αυτήν. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και απλώς παίζω την μπάλα μου. Είναι σημαντικό που βρίσκεται ο Μίτσελ

στον πάγκο, που με ξέρει και τον ξέρω και με εμπιστεύεται. Αφού τα βρήκα σήμερα τα πατήματα, μια χαρά είμαι. Εμείς κοιτάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, ήταν σημαντική η νίκη κόντρα σε μια ομάδα από τις καλύτερες του κόσμου. Θα μείνω μέχρι το καλοκαίρι και θα μιλήσουμε μετά".
Δηλώσεις για τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού:
Αφελάι: "Ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτη είναι καλύτερη από εμάς, σήμερα ήμασταν εμείς καλύτεροι και φτάσαμε σε ένα ονειρικό αποτέλεσμα. Το ματς ήταν απίθανο, το κοινό δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να είναι δίπλα μας από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος ακόμη και στο ζέσταμα. Αν κρίνουμε από τη σημερινή εμφάνιση σε συνδυασμό με τον κόσμο μας, είμαστε μια ομάδα που δύσκολα μπορεί να τη νικήσει κανείς.
Πρέπει να δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι διαφορετικό, θα χαρούμε απόψε όμως έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος σε λίγες μέρες και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό.
Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Είμαι χαρούμενος εδώ, έχουμε καλούς οπαδούς, έχω έρθει σε μεγάλη ομάδα, όλοι μου συμπεριφέρονται άψογα και απολαμβάνω την κάθε στιγμή".
Τσόρι Ντομίνγκες: "Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που πολεμάει πολύ. Ήμασταν ενωμένοι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και τρέξαμε ασταμάτητα. Αυτά ήταν τα μυστικά της νίκης. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που βάλαμε τρία γκολ στην Ατλέτικο, αλλά δεν πρέπει αν σταθούμε σε αυτό γιατί έχουμε κι άλλα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο κόσμος. Είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει εδώ με τον κόσμο να τραγουδάει και να μας στηρίζει ασταμάτητα και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε".
Μιλιβόγεβιτς: "Είμαι έκπληκτος που έτρεξα τόσο πολύ (περίπου 17 χλμ)! Έδωσα τα πάντα σήμερα, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου. Όλοι μας δώσαμε το 100% των δυνάμεών μας και γι' αυτό νικήσαμε μια ομάδα, όπως είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως είχα πει και στο πρώτο ματς, όλοι με έχουν δεχθεί με εξαιρετικό τρόπο. Μου ‘χουν δώσει τη δυνατότητα να προσαρμοστώ εύκολα. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ και νομίζω πως στο μέλλον μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα. Ο επόμενος αγώνας μας είναι στη Σουηδία. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά μέχρι τότε έχουμε και κρίσιμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα"
Ρομπέρτο: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και να τους αντιμετωπίσουμε με την ίδια αυτοθυσία και τον ίδιο χαρακτήρα που παίζουν κι εκείνοι πάντα. Η προσπάθεια όλης της ομάδας ήταν συγκλονιστική, υποφέραμε στο τέλος, αλλά δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη. Κάθε παιχνίδι στη συνέχεια θα είναι σημαντικό, αλλά αυτή η νίκη έχει τη δική της αξία και μας φέρνει σε μια πολύ καλή θέση για το ξεκίνημα των ομίλων
Η Ατλέτικο είναι μια πολύ σημαντική ομάδα για την καριέρα μου. Κάθε παιχνίδι απέναντί της θα είναι ιδιαίτερο"

Keywords
Τυχαία Θέματα