Σιμεόνε: Η αποτελεσματικότητα έκρινε το ματς

08:12 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε στραβά τις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας 3-2 από τον Ολυμπιακό με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να υποστηρίζει πως το παιχνίδι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα στη τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ισπανίας στη συνέντευξη Τύπου για:
- Τον τερματοφύλακα και το ρίσκο με τον Ομπλάκ: "Όχι, δεν το θεωρώ μεγάλο ρίσκο. Παίζουμε δυο ματς μέσα στην εβδομάδα. Είχαμε έξι μήνες να παίξουμε τόσα παιχνίδια.

Όχι, δεν είχε τόσο ρίσκο. Από εκεί και πέρα, βλέπω τα ματς χωριστά. Θα κρίνω κάθε φορά το τι θα κάνω".
- Το δεύτερο μέρος και το ξεκίνημα της Ατλέτικο και κατά πόσο βοήθησαν οι αλλαγές: "Δεν συμφωνώ με αυτό. Η Ατλέτικο είχε ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και δυνατός και πήρε ένα αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει για την συνέχεια".
- Το τι έκανε τόσο καλά ο Ολυμπιακός και δεν έκανε καλά η ομάδα του: "Εκείνο που έκρινε το ματς ήταν η αποτελεσματικότητα στη τελική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός την είχε πιο πολύ. Εμείς όχι τόσο".
- Το ότι έβαλε δυο γκολ και έχασε το ματς: "Φυσικά, αφού η αντίπαλη ομάδα έβαλε τρία γκολ. Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Το σκορ αυτό τον φέρνει σε θέση ισχύος. Του δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Εμείς έχουμε τη Γιουβέντους. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που κέρδισε στη πρεμιέρα του μια ομάδα όπως η Ατλέτικο".
- Το γεγονός πως δέχεται τρία γκολ και βάζει δυο: "Είναι προφανώς κάτι πολύ αρνητικό. Το καλό είναι πως βάλαμε δυο γκολ και αυτό μπορεί να βοηθήσει στο goal average. Το ματς χάθηκε σε συγκεκριμένες φάσεις. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έδειξε συνοχή και ικανότητα. Όταν είσαι πίσω στο σκορ και συνέχεια στην διαδικασία του πώς να αντιδράσεις, δεν είναι καθόλου καλό. Πρέπει να δούμε πώς θα βελτιωθούμε".
- Τις αλλαγές της Ατλέτικο και τον Γκριεζμάν: "Ο Τσέρτσι έπαιξε μόνο 20 λεπτά αλλά έδειξε κυρίως στο δεύτερο γκολ μας τον ρόλο του. Παίζει πολύ καλά. Είναι ακόμα στο στάδιο προσαρμογής. Παίζει και στο κέντρο και στα άκρα. Για τον Γκριεζμάν, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έβαλε γκολ, ήταν μέσα στις φάσεις και συνεχίζει να αναπτύσσεται σαν παίκτης. Αυτό είναι κάτι πολύ καλό".
- Το κατά πόσο αυτό το αποτέλεσμα καθορίζει το γκρουπ και αν το ματς με τη Γιουβέντους είναι τελικός: "Προφανώς, όσοι κέρδισαν έχουν προβάδισμα. Θέλει προσοχή. Πρέπει να καθορίσουμε πολύ καλά τα βήματα μας στο μέλλον. Δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε. Υπάρχει ακόμα δρόμος. Όμως, όταν κερδίζεις στην έδρα σου στο πρώτο ματς έχεις πολλές πιθανότητες πρόκρισης".

Keywords
Τυχαία Θέματα