Γυναίκα που έγινε άντρας παντρεύεται με άντρα που έγινε γυναίκα!

21:09 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λούις και η Τζέιμι από τη Βρετανία αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι. Η 20χρονη Τζέιμι Ιγκλ, γεννήθηκε αγόρι και ο 25χρονος Λούις Ντέιβις κορίτσι. Μεγαλώνοντας κατάλαβαν ότι δεν ένιωθαν άνετα στο σώμα και ήθελαν να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν. Κάπου εκεί οι δυο τους συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν και από τότε είναι μαζί. Αρραβωνιάστηκαν και τώρα περιμένουν να κάνουν και οι δυο την εγχείριση αλλαγής φύλου για να παντρευτούν.

Οι δυο τους αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους μιλώντας στην Κέιτ Χίλπερν του Independent

παρά τις έντονες αντιδράσεις των δικών τους στη μικρή κοινωνία, όπου ζουν. Οι δυο τους μένουν στο Μπρίντζεντ της Ουαλίας, μια μικρή πόλη, όπου όλοι τους δείχνουν με το δάχτυλα και συχνά ακούν κακεντρεχή σχόλια. Αυτό όμως ήταν που τους έκανε πιο δυνατούς, για να αντέχουν όλες τις επιθέσεις που δέχονται στην καθημερινότητά τους τόσο από τους γύρω τους, όσο και από το διαδίκτυο.

Η Τζέιμι εξομολογείται πως δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι μόνη, επειδή συχνά την ακολουθούν και την προπηλακίζουν, ενώ εξηγεί πως η ίδια κατάσταση συμβαίνει και στο ίντερνετ, κάτι που την ανάγκασε να αρχίσει να παίρνει αντικαταθλιπτικά. Ωστόσο αναφέρει: «είναι όπως με τους γκέι, τους μαύρους και τις γυναίκες. Καμία από αυτές τις ομάδες δεν θα είχε σήμερα τα δικαιώματα που έχει αν δεν μάχονταν να αλλάξουν τα στερεότυπα και τις αρνητικές αντιλήψεις των άλλων. Δημοσιοποιούμε την ιστορία μας, για να βοηθήσουμε λόγο να αλλάξει η ιστορία. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν πως τους ενέπνευσα και πολλοί ακόμα μου ζήτησαν συμβουλές. Ανάμεσά τους και γονείς μικρών παιδιών» λέει η Τζέιμι.

«Δεν έχω λάθος κορμί. Έχω λάθος όργανα», εξηγεί η Τζέιμι και συνεχίζει: «Τα μισούσα στην εφηβεία και προσπάθησα να τα ξεφορτωθώ. Τώρα όμως με την εγχείρηση, αυτό θα γίνει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- μέσα στους επόμενους 12 μήνες».

Το ζευγάρι, σπουδαστές και οι δυο γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο και από τότε δεν έχουν χωρίσει ούτε μια μέρα. Αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο και αποφάσισαν να μην κάνουν σεξ, προτού ολοκληρώσουν και οι δυο την διαδικασία των εγχειρήσεών τους.

Όπως λένε δεν μπορούν να θυμηθούν πως ήταν η ζωή προτού αποφασίσουν ότι ήθελαν να ανήκουν στο αντίθετο φύλο.

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να «αποκαλυφθείς» στην οικογένειά σου και στους φίλους σου. Το ξέρω από τότε που ήμουν 3 χρόνων. Θυμάμαι πως φόραγα πάντα κοριτσίστικα ρούχα» λέει η Τζέιμι και εξομολογείται: «ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα όταν έγινα 16 ήταν η αδελφή μου. Η οποία το πήρε πολύ καλά, αλλά πέρασε πολύς καιρός για να το δεχτεί η οικογένειά μου

Ο Λούις λέει: «Είναι δύσκολο να έχουμε σεξουαλικές σχέσεις γιατί δεν αισθανόμαστε ακόμα άνετα με τα σώματά μας».

Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης «This Morning» με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με τη διαφυλικότητα. Μίλησαν για το πώς γνωρίστηκαν, την αντίδραση των οικογενειών τους όταν το έμαθαν, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ως έφηβοι. Η Τζέιμι δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δυσκολευόταν να βρει παρέες ως έφηβος, καθώς την θεωρούσαν γκέι και συχνά βρισκόταν στο στόχαστρο των «νταήδων» του σχολείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα