Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:17 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 7

Για ακόμη μια φορά ήταν... εκεί στις περιπτώσεις που η ομάδα τον χρειάστηκε, κάνοντας κάποιες σημαντικές επεμβάσεις. Το γκολ που δέχθηκε ήταν από την άσπρη βούλα, οπότε δεν μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη.

Μιχάλης Μπακάκης 7

Στα ανασταλτικά του καθήκοντα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ στο δημιουργικό κομμάτι βοήθησε πολύ με τις επελάσεις του. Βρέθηκε και σε θέση... τετ α τετ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Γιώργος Σαρρής 6

Είχε τον γνωστό δυναμισμό του, όμως έβγαλε μεγάλο εκνευρισμό

στο παιχνίδι του, τον οποίο δεν κατάφερε να ελέγξει ούτε όταν δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Αντίθετα, έδειξε να χάνει ακόμη περισσότερο τη συγκέντρωσή του.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 7

Ήταν πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, καθάρισε αρκετές φάσεις, ενώ έδειξε ακόμη μια φορά και την ικανότητά του στα στημένα, στη φάση του γκολ που πέτυχε, έστω και αν το σημείωσε όντας εκτεθειμένος.

Σταύρος Πεταυράκης 6

Σε γενικές γραμμές έκανε καλό παιχνίδι, με ισορροπία στα ανασταλτικά και στα δημιουργικά του καθήκοντα. Όμως, στη φάση του 35' έκανε ένα φτηνό λάθος που επέτρεψε στα Χανιά να μπουν ξανά στο ματς.

Βασίλης Ρόβας 7

Καλό παιχνίδι από τον μέσο της ΑΕΚ στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα. Έκανε αρκετά καλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας. Εκτέλεσε και το φάουλ από το οποίο ήρθε το 2-0.

Δημήτρης Ανάκογλου 8

Εξαιρετικό ματς από τον άσο της Ένωσης. Πέτυχε ένα φανταστικό πρώτο γκολ, με στοπάρισμα και σουτ - φωτοβολίδα, ενώ με το δεύτερο γκολ του ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη για την ΑΕΚ.

Αλεξάντερ Ντακόλ 6

Προσπάθησε αρκετά, πάλεψε να μπει σε φάσεις, όμως φάνηκε ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος έπειτα από τον τραυματισμό του και τελικά αποχώρησε πριν καν βγει το ημίχρονο τραυματίας.

Έλντερ Μπαρμπόσα 7

Πολύ καλό ματς από τον Πορτογάλο άσο, που συνεχίζει να ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Καλά κρατήματα της μπάλας, ωραίες τελικές πάσες - σέντρες και τελικά μια εξ αυτών έφερε το τέταρτο γκολ της ΑΕΚ.

Μάρκος Ντούνης 6

Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση μια καλή κεφαλιά που έκανε. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε, βρέθηκε σε θέση για γκολ (κάνοντας κακό τελείωμα), ενώ έκανε το γύρισμα στον Ανάκογλου για το 3-1.

Ιβάν Μπρέσεβιτς 7

Ήταν συνεχώς σε... κίνηση, ταλαιπώρησε πολύ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Χανίων, ενώ συμμετείχε σε φάσεις που είχε η ομάδα, έστω και αν ο ίδιος δεν σκόραρε.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Χρήστος Αραβίδης 7

Μπήκε στο ματς χωρίς ζέσταμα, λόγω του τραυματισμού του Ντακόλ και έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας στο τέλος και ένα γκολ με... πείσμα.

Γιάκομπ Γιόχανσον -

Στο διάστημα που αγωνίστηκε βοήθησε την ομάδα στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στην προώθηση της μπάλας.

Μακόλει Κρισάντους -

Έπαιξε μακριά από την περιοχή (συνεπώς μακριά από τη φυσική του θέση), όμως προφανώς ο στόχος του Δέλλα ήταν να του δώσει λεπτά συμμετοχής.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Συνδύασε το... τερπνόν μετά του ωφελίμου. Έκανε... διαχείριση εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης, στο Καραϊσκάκη, όμως η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή και αποφασισμένη, καταφέρνοντας να πάρει ακόμη μια ευρεία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και διαμορφώνοντας το ιδανικό κλίμα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα