Πήρε αυτό που ήθελε ο ΟΣΦΠ

21:32 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 23η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Γιάχος

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν προσέφερε ιδιαίτερο θέαμα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

Οι "ερυθρόλευκοι" διατήρησαν τη διαφορά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πλέον έπεσε στην τρίτη θέση.

Μέτριο το πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να πατάει καλύτερα αλλά να βρίσκει μπροστά του τον Ιτάνζ. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μήτρογλου στο 9ο λεπτό και στο 23' νίκησε και πάλι τον επιθετικό του Ολυμπιακού διώχνοντας αυτή τη φορά με τα πόδια. Έξι λεπτά μετά το λάθος του Ρικάρντο Κόστα έδωσε την ευκαιρία στον Ντοσεβί να βγει σε ιδανική θέση. Πέρασε τον Ιτάνζ και έκοψε την μπάλα στον Ντομίνγκες ο οποίος έστρωσε στον Μανιάτη που τελικά σούταρε άουτ. Τελευταία αξιόλογη φάση του ημιχρόνου ένα σουτ του Κασάμι στο 35' το οποίο ο Ιτάνζ έδιωξε με γροθιές.

Καλύτερος ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος. Στο 52' ο ΠΑΟΚ απείλησε όταν ο Νομπόα έπιασε την κεφαλιά όμως ο Αθανάσιάδης δεν κατάφερε στη συνέχεια να φτάσει την μπάλα. Δύο λεπτά μετά ο Μακ έκανε κούρσα και ωραίο σουτ με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα. Το ματς διεκόπη για λίγο στο 62' όταν ο Ντομίνγκες, χωρίς προφανή λόγο, δεν εκτέλεσε κόρνερ. Ο Αθανασιάδης στο 73' με ψαλίδι δεν βρήκε στόχο ενώ έξι λεπτά μετά ο Μιλιβόγεβιτς απείλησε με σουτ.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Κάτσε, Νομπόα (86'Γκολάσα), Μακ, Σαλπιγγίδης (90'Παπαγιαννόπουλος0, Περέιρα (84'Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.

ΟΣΦΠ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σιόβας, Σαντάνα, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Κασάμι (74'Μιλοβόγεβιτς), Ντομίγκες (74'Φορτούνης), Αφελάι, Ντοσεβί (90'Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα