Τα πήρε όλα κι έφυγε η ΑΕΚ!

19:54 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

Δεν είχε αντίπαλο η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίων, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση με εξαιρετικές εμφανίσεις έγραψε ιστορία, καθώς για πρώτη φορά έκανε το 4 στα 4 στους τίτλους. Η αρχή έγινε χθες, Σάββατο όπου η Γκιώνη κατέκτησε το χρυσό και έδωσε στην ΑΕΚ τον τίτλο στα ατομικά των Νεανίδων, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Καλομοίρης, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή

και έκανε το 2 στα 2.
Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν σταματημό και με σαρωτικές εμφανίσεις πήραν και τον τρίτο τίτλο στα ομαδικά Νεανίδων,χωρίς να αγωνιστεί η Μαριζετ Χουρί, η οποία προφυλάσσεται για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο χέρι, ενόψει Ευρωπαϊκού.
Τη μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν οι Έφηβοι, που ακόμα και με εχθρική διαιτησία του Τζαρούτα (σ.σ. αθλητής του Ολυμπιακού και διαιτητής) βρέθηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Το 4στα 4 σε τίτλους, όπως είναι λογικό σκόρπισε μεγάλη χαρά και αισιοδοξία στο τμήμα, με τον έφορο, Κώστα Ποτού να δηλώνει στο aek365. «Νιώθω μεγάλη χαρά και συγκίνηση, καθώς μετά από 19 χρόνια που βρίσκομαι στο τμήμα καταφέρνουμε να πανηγυρίσουμε και τους 4 τίτλους. Πλέον, ξεκινάμε προετοιμασία για το Πανευρωπαϊκό, που θα διεξαχθεί στο τέλος του μήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα