Γυρίζει στην Τσέλσι ο Μάτιτς

16:33 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 25χρονος μέσος εξέφρασε την ανυπομονησία του να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», από το οποίο αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2011 ως μέρος της συμφωνίας που έφερε τον Νταβίντ Λουίζ από την Μπενφίκα στην Αγγλία. Μέχρι τότε, ο Σέρβος δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στην Τσέλσι, πραγματοποιώντας μόλις δύο συμμετοχές κατά την περίοδο 2009-2010, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στην ολλανδική Φίτεσε, πριν μετακομίσει στην Πορτογαλία.

Από τότε όμως...κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και τώρα ο Μάτιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Τσέλσι,

ως ένας από τους καλύτερους μέσους της Ευρώπης, ενώ σύμφωνα με τις πορτογαλικές πηγές η μεταγραφή του θα κοστίσει 25 εκατομμύρια λίρες και τον δανεισμό του Γκαέλ Κακουτά στους Πορτογάλους.

Ο Σέρβος διεθνής επιβεβαίωσε πως η νίκη στο ντέρμπι με την Πόρτο ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπενφίκα, με δηλώσεις του στην «A Bola».

«Το παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Μπενφίκα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο σύλλογο και όλους τους οπαδούς. Η Μπενφίκα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Αγωνίστηκα εδώ δυόμισι χρόνια, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και πλέον είναι η σωστή στιγμή για να αποχωρήσω. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Μπενφίκα, που έκανε τα πάντα για να με κρατήσει, αλλά εγώ ήθελα να φύγω».

Τέλος, ο Μάτιτς αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από την Πορτογαλία: «Θέλω να εξελιχθώ ως παίκτης, θέλω να αγωνιστώ σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα και θέλω να πάω στην Τσέλσι, έναν σύλλογο τον οποίο επίσης αγαπώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα