Μπουφόν: Αδικαιολόγητες οι επιθέσεις στον Αλέγκρι

15:42 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα 4-3 από την Σασουόλο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έσπευσε να τον στηρίξει κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητες επιθέσεις που δέχονταν ο Ιταλός τεχνικός από το εσωτερικό της ομάδας.
Σε δηλώσεις του στο περιοδικό "Tiki Taka", ο αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Πολλές φορές οι ομάδες ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους και έτσι δίνουν στους οπαδούς κάτι για να ασχολούνται. Δεν ήταν πάντα έτσι όμως. Αν ο Αλέγκρι έκανε ένα λάθος, αυτό ήταν ότι δεν

είχε το θάρρος να αποχωρήσει όταν, για πάνω από ένα χρόνο, του γίνονταν αδικαιολόγητες επιθέσεις από το εσωτερικό της ομάδας, επιθέσεις που ήταν υπερβολικές για τις δυνατότητες που είχε με την ομάδα που διέθετε".
Στην επισήμανση πως στην δεύτερη σεζόν του Αλέγκρι στον πάγκο, η Μίλαν έχασε το πρωτάθλημα τερματίζοντας τέσσερις βαθμούς πίσω από την Γιουβέντους και στο μεταξύ τους ντέρμπι είχε ακυρωθεί γκολ του Μουντάρι, ο Μπουφόν απάντησε: "Όταν η Ίντερ κέρδιζε συνεχόμενα πρωταθλήματα, ποτέ δεν σκέφτηκα τι θα συνέβαινε αν η Γιουβέντους βρισκόταν εκεί. Ότι συνέβη με την Μίλαν, συνέβη όταν το πρωτάθλημα ήταν ακόμη ανοικτή υπόθεση και απέμεναν αρκετές αγωνιστικές ακόμα. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα επειδή το αξίζαμε".
Ο Μπουφόν σχολίασε και την απόδοση του Ντομένικο Μπεράρντι της Σασουόλο, ο οποίος έβαλε τα τέσσερα γκολ στην Μίλαν και το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στην Γιουβέντους. Όπως δήλωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας: "Είναι σίγουρα (σ.σ. ο Μπεράρντι) ένα 19χρονο ταλέντο που έβαλε τη σφραγίδα του στον αγώνα με τη Μίλαν, αλλά έχει αφήσει γενικά το σημάδι του με κάθε γκολ που έχει πετύχει με τη Σασουόλο. Έχει ικανότητες πέραν των συνηθισμένων. Όσον αφορά τον Πογκμπά, είναι από τους παίκτες που σε αφήνει άφωνο. Μετά από τρεις-τέσσερις προπονήσεις, κοιταζόμασταν μεταξύ μας και λέγαμε: 'στην Μάντσεστερ είναι σίγουροι ότι είδαν πόσο αξίζει, ή κάποιος είχε προβλήματα όρασης;' Μας εντυπωσίασε αμέσως".

Keywords
Τυχαία Θέματα