Ράμος: Πήγα να κλάψω για τον Ρονάλντο

16:21 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ισπανός αμυντικός συμπεριλήφθηκε με τη σειρά του στην καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου για το 2013.

«Εάν κάποιος άξιζε τη Χρυσή Μπάλα, τότε σίγουρα ήταν ο Κριστιάνο. Είναι μεγάλη στιγμή αυτή για τον ίδιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήμουν έτοιμος να κλάψω γι' αυτόν», δήλωσε ο Ράμος.

Ο 28χρονος αμυντικός εστίασε στην παρουσία δύο παικτών του ισπανικού πρωταθλήματος στην τελική τριάδα, τονίζοντας: «Η Primera παραμένει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Πρέπει να κρατήσουμε τους δύο αυτούς μεγάλους παίκτες( σ.σ. Μέσι και Κριστιάνο) κοντά μας, εφόσον το θέλουν και οι ίδιοι».

Στο περιθώριο της ανάδειξης του Καλύτερου Ποδοσφαιριστή για το 2013, είχαμε και την ανακοίνωση της καλύτερης ενδεκάδας, με τον κεντρικό οπισθοφύλακα της «βασίλισσας» να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, όπως και στη λίστα με τους καλύτερους αμυντικούς της περασμένης σεζόν.

Μιλώντας για αυτή την «τεράστια αναγνώριση», όπως τη χαρακτήρισε, ο Σέρχιο Ράμος πρόσθεσε: «Είναι πολύ ευχάριστο για μένα να συμπεριλαμβάνομαι στην ελίτ των Ευρωπαίων και μη αμυντικών. Οι ατομικές μου διακρίσεις οφείλονται στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι μου δίνουν κίνητρο να βελτιώνομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα