Φούντας: Μόνο νίκη!

22:12 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ταξιάρχης Φούντας παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 11ης αγωνιστικής, από τα χέρια του Ανδρέα Σταματιάδη και μιλώντας στο NOVA αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ μετά τη νίκη στη Βέροια, αλλά και στη θέση που προτιμά να αγωνίζεται. «Είχε κερδίσει φάουλ η Βέροια,

έδιωξε ο Λαγός με κεφαλιά, έτρεξα προς τη μπάλα, κατάλαβα ότι ο αντίπαλος θα κάνει λάθος, μπήκα μπροστά του, την πήρα και έβαλα το γκολ. Όταν είδα τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ένιωσα χαρά για την ομάδα μου και φυσικά για τον κόσμο που τον κάναμε χαρούμενο» είπε ο νεαρός για το γκολ που πέτυχε.
Για τη νίκη της ΑΕΚ στη Βέροια υποστήριξε: «Ήταν πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε. Εμείς βλέπουμε τα ματς ξεχωριστά. Είμαστε έτοιμοι για να δίνουμε το 1000% σε κάθε παιχνίδι, ώστε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα»
Για την θέση του δεξιού εξτρέμ σχολίασε: «Αυτο το κρίνει ο προπονητής. Όπου με βάζει ο προπονητής εγώ θα δίνω ό, τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα και τον εαυτό μου. Δεξιά νιώθω άνετα και μου αρέσει, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει»
Για το ματς με τον Λεβαδειακό το Σάββατο: «Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας σημαίνει ότι θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πλέον θέλουμε μόνο τη νίκη για να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, αλλά και για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα