Εσθονία-Λετονία για την 5η θέση

18:00 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στο δεύτερο ματς για τους αγώνες κατάταξης 5-8, η Εσθονία επικράτησε 27-22 της Μολδαβίας και θα αντιμετωπίσει την Λετονία για την 5η θέση του Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY». Αντίθετα για την 7η θέση θα παίξουν αύριο Αρμενία και Μολδαβία.


Η Εσθονία έλεγχε το ματς από την αρχή και παρά την προσπάθεια της Μολδαβίας, που πλησίασε στο σκορ, κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ιουλία Βινταένκο (πολυτιμότερη παίκτρια Μολδαβίας): «Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, ενώ ήμασταν και κουρασμένες από

τα συνεχόμενα παιχνίδια».
Ελλα Κουνγκούρτσεβα (Προπονήτρια Εσθονίας): "Σήμερα είμαι ικανοποιημένη από την απόδοση των παικτριών μου. Εκαναν σχεδόν ό,τι τους ζήτησα. Δείξαμε στις άλλες ομάδες και στο κοινό ότι μπορούμε να παίξουμε καλό χάντμπολ, αντίθετα με ό,τι κάναμε χθες".
Βερόνικα Λόντακ (Παίκτρια Λετονίας): "Μετά τη συντριβή χθες στο ματς με τη Βουλγαρία, μιλήσαμε μεταξύ μας και αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη αυτό το ματς και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Τώρα για το παιχνίδι με τη Λετονία για την πέμπτη θέση, τους ξέραμε καλά, αφού έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί στο παρελθόν. Θα δούμε τι θα γίνει..."

ΕΣΘΟΝΙΑ- ΜΟΛΔΑΒΙΑ 27-22 (14-9)
ΕΣΘΟΝΙΑ (Έλλα Κουνγκούρτσεβα): Βέσκι, Χόανγκ 8, Μπαλιάκινα 3, Μούντσερ, Ρομανένκο 3, Μόργκενσον, Λόντακ 3, Ιντζούκινα, Τσέρνεστουκ 2, Ουστίνοβα, Πόλντβερ 8, Νετσάγεβα, Ταλαλάι, Ζγκουρσκάγια, Γιοκς.
ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Στέπαν Τσοεφ): Φουρκουλίτα, Σολοβιόβα, Γκαρέα 4, Παναγκούτα 1, Μπαλανούτα 2, Μισίν, Καμίς 1, Βινταένκο, Καραμπουλέα, Αχελίνοβα 4, Κοτολιτσένκο 3, Σιντόροφ 3, Ματζούρ 3, Ροτάρι 1.
Παρατηρητές: Φόρστρομ (Φινλανδία), Μανσάντο (Ισπανία), Διαιτητές: Σίλα Μ.- Σίλα Τ. (Γερμανία), δίλεπτα: 0-2, πέναλτι: 3/4-1/2

Keywords
Τυχαία Θέματα