Χρυσός βαθμός για Βέροια

17:41 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE - 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. ΘΑΝΟΣ

Έναν (υπερ)πολύτιμο βαθμό καυτή μάχη της παραμονής πήρε η Βέροια στο Αγρίνιο. Η ομάδα της Ημαθίας κατάφερε να αποσπάσει το 0-0 από τον Παναιτωλικό και να φτάσει

τους 32 βαθμούς, όντας πλέον αποφασισμένη να παίξει τα... ρέστα της για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Βέροια μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να εξουδετερώσει σε πρώτο χρόνο τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, δηλαδή την ικανότητά του να δημιουργεί φάσεις, εκμεταλλευόμενος τα άκρα του. Το παιχνίδι απέκτησε έναν αργό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με πολλά λάθη και μοναδική αξιόλογη στιγμή για ευκαιρία των φιλοξενούμενων που απείλησαν στο 25' με μια κεφαλιά του Βεργώνη. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, η Βέροια πήγε το ματς εκεί που το ήθελε και τελικά πήρε την ισοπαλία χάρη στη βοήθεια της τύχης, αφού στην εκπνοή ο Παναιτωλικός παραλίγο να καταφέρει να πάρει τη νίκη, με δύο ευκαιρίες του Καμαρά, στις οποίες όμως δεν βρήκε στόχο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Τζούνιορ (68' Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης (57' Πόι), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (65' Μπούντιμιρ).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μπαργκάν (88' Κομόλοφ), Σιόντης, Τραπ 59' Παυλίδης), Βεργώνης, Γκονσάλβες (90' Μάνος), Μπεν, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Σισοκό, Ζεζίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα