Έρχεται κοσμογονία...

09:04 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Μυσταγωγία! Αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η "Αγιά Σοφιά" σε απευθείας μετάδοση σε όλο τον κόσμο μέσω δορυφόρου, αλλά και στο διαδίκτυο", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει για το γήπεδο: "Τίποτα δεν το σταματά! Εγγύηση σε όλα η χθεσινή παρουσία της ΑΕΚ με τον ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη και τους Πέτρο Παππά, Κωνσταντίνο Κοτσάτο στην Περιφέρεια Αττικής".

SPORTDAY

Για τα αποκαλυπτήρια του

Ναού γράφει και η SD: "Την Αγιά Σοφιά δείχνει σήμερα ο Μελισσανίδης στους απανταχού Ενωσίτες".

LIVE SPORT

"Ιδού η Αγιά Σοφιά", γράφει με τη σειρά η LIVE SPORT και προσθέτει:"Ελάτε και θα δείτε", το κάλεσμα του Δ. Μελισσανίδη για τη μεγαλειώδη εκδήλωση των επίσημων αποκαλυπτηρίων του Ναού. Χωρητικότητα μεγαλύτερη της Σκεπαστής το νέο πέταλο!".

GOAL

Για "κοσμογονία με 5... βόμβες!", αναφέρει με τη σειρά του το GOAL. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει:
"Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Στο μεγάλο ραντεβού που είναι προγραμματισμένο για τις 12.30 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει τα αποκαλυπτήρια της περίφημης «Αγιάς Σοφιάς», του γηπέδου που επιθυμεί να είναι μοναδικό στον κόσμο και μέσω του οποίου επιχειρεί να ενώσει το βυζαντινό και προσφυγικό παρελθόν που κουβαλά η ΑΕΚ με το μέλλον και το ταξίδι σε μια άλλη εποχή. Ο κόσμος της ΑΕΚ αδημονεί για τη μεγάλη στιγμή και ο Μελισσανίδης υπόσχεται πως θα είναι το πρώτο αξέχαστο ορόσημο για όλους.

Κατά πληροφορίες, από το στόμα του Μελισσανίδη θα υπάρξουν πέντε «βόμβες». Πέντε σημαντικές αναφορές για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, όσα έχουν συμφωνηθεί και όσα πρόκειται να υπάρξουν στο μέλλον. Παράλληλα, θα υπάρξουν δύο εκπλήξεις που θα κάνουν αίσθηση, οι οποίες σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές θα αφορούν τον πρώτο μέτοχο και τον πρώτο χορηγό της υπόθεσης του νέου γηπέδου. Επίσης, ακόμα μια σημαντική έκπληξη θα αφορά την αρίθμηση των θέσεων της Νέας Φιλαδέλφειας. Το σλόγκαν που θα μεταφέρει ο Μελισσανίδης είναι πως το γήπεδο θα το χτίσουν όλοι οι Ενωσίτες. Σαφέστατα, βέβαια, θα υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση, θα υπάρχει διπλή στόχευση. Η πρώτη θα αφορά τον πολύ κόσμο, όλους εκείνους που στήριξαν ήδη την κατασκευή γηπέδου μέσω της αγοράς καρτών διαρκείας και που πρόκειται να γίνουν ακόμα περισσότεροι το ερχόμενο καλοκαίρι (όταν αναμένεται να υπάρχουν και απτές αποδείξεις της προόδου των εργασιών).

Ο Μελισσανίδης θα ευχαριστήσει θερμά όλο τον κόσμο που δίνει από το περίσσευμά του για το όνειρο της ΑΕΚ. Αλλωστε, για τον «τίγρη» είναι σαφές πως το γήπεδο θα ανήκει σε όλο τον λαό της Ενωσης. Από την άλλη, θεωρείται πολύ πιθανό από τον Μελισσανίδη να στοχεύσει στους επώνυμους και δυνατούς οικονομικά Ενωσίτες. Να καταστήσει σαφές ότι δεν διανοείται πως θα λείπει κανείς από αυτό το κάλεσμα και πως όλοι όσοι μπορούν θα συνεισφέρουν στο μέτρο του δυνατού. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Μελισσανίδης θα αναφερθεί ονομαστικά στους Παππά και Χατζηιωάννου, δύο πολύ σημαντικούς συμμάχους. Είναι αυτοί που στηρίζουν πολύ τη διαδικασία, οικονομικά και όχι μόνο. Ο «τίγρης» περιμένει να προστεθούν και άλλοι σε αυτήν τη «χρυσή» λίστα που θα περάσει στην ιστορία της ΑΕΚ και δεν μπορεί να λείπει κανείς. Αλλωστε, θα καταστεί σαφές προς όλους πως η ΑΕΚ δεν χτίζει γήπεδο αλλά ένα αθλητικό κέντρο πολιτισμού και ιστορίας. Και ως πρώτο δείγμα, ο κάθε προσκεκλημένος θα λάβει μια μινιατούρα της μακέτας του νέου γηπέδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα