Ο ΠΑΟ «κοιτάζει» προς Super League

08:53 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα SPORTDAY σε σημερινό της δημοσίευμα εμφανίζει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ.
Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκονται δυο παίκτες του Παναιτωλικού, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Ροδρίγκο Γκάλο, και

ο δεξιός μπακ-χαφ Μπακάκης. Ο Γκάλο αγωνίζεται δανεικός από την Μπράγκα χωρίς να υπάρχει συμφωνία για οψιόν αγοράς ενώ ο Μπακάκης ανανέωσε πέρσι το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό.
Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται και για τον Στάθη Ταυλαρίδη του Ατρομήτου με το συμβόλαιο του 33χρονου κεντρικού αμυντικού να λήγει το καλοκαίρι. Υπό παρακολούθηση είναι και ο Αργεντινός μέσος, ο Ματίας Ιγκλέσιας, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου λήγει και αυτό στο τέλος της σεζόν.
Στον Παναθηναϊκό έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στον ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα στον 27χρονο αμυντικό χαφ, Άντι Λίλα, και στον επιθετικό χαφ Εμιλιάνο Βίλα. Το συμβόλαιο του Λίλα λήγει το καλοκαίρι όχι όμως και αυτό του Βίλα.
Σημειώνεται πως στον Παναθηναϊκό ψάχνουν κυρίως για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, έναν δεξιό μπακ και για έναν επιθετικό χαφ που να μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες.

Keywords
Τυχαία Θέματα