Τσάμπιονς Λιγκ: Preview 4ης αγωνιστικής

07:57 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

5ος Όμιλος

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΛΚΕ (Novasports 1)
Γήπεδο: Stamford Bridge, Διαιτητής: Σβέιν Μόεν (Νορβηγία)

Την 100η νίκη της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ψάξει η Τσέλσι κόντρα στην Σάλκε με στόχο να πάρει προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Από την άλλη μεριά, η γερμανική ομάδα θέλει να επεκτείνει το αήττητο σερί της σε εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς μετρά επτά ματς χωρίς ήττα.
Πριν δυο εβδομάδες, η Τσέλσι κέρδισε 3-0 μέσα στην Veltins Arena και για το παιχνίδι του Λονδίνου ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει

στον τραυματία Φερνάντο Τόρες και στον Ράιαν Μπέρτραντ. Σζαλάι, Νοϊστέντερ θα βρίσκονται στην διάθεση της Σάλκε όχι όμως και οι Φαρφάν, Ομπάσι, Χόγκερ, Χούντελααρ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να βρίσκεται στην αποστολή.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
Γήπεδο: St Jakob Park, Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκουερένσα (Ισπανία)

Η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δυο ομάδες μετά το 1-1 του Βουκουρεστίου με Βασιλεία και Στεάουα Βουκουρεστίου να θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον Φεβρουάριο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει στα τελευταία εννέα ματς του ελβετικού πρωταθλήματος και για το ματς της Τετάρτης δεν υπολογίζεται ο Σαφάρι ενώ αμφίβολος είναι ο Στόκερ. Χωρίς τον Μιχάι Πιντίλι θα παραταχθεί η Στεάουα.

Βαθμολογία
1. Σάλκε 6β. 4-3
2. Τσέλσι 6β. 8-2
3. Βασιλεία 4β. 3-3
4. Στεάουα 1β. 1-8

6ος Όμιλος

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΑΡΣΕΪΓ (Novasports 7)
Γήπεδο: San Paolo, Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεφ (Ρωσία)

Την νίκη που ίσως την φέρει μόνη πρώτη στην βαθμολογία θα ψάξει η Νάπολι κόντρα στην Μαρσέιγ η οποία με 0 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές παίζει το τελευταίο της χαρτί. Μπρίτος, Ζουνίγκα και Μέστο είναι εκτός μάχης για την Νάπολι, αήττητη σε πέντε εντός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μαρσέιγ, στο 100ο της παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μέντες και Φανί.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ (Novasports 2)
Γήπεδο: Signal Iduna Park, Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)

Ντέρμπι κορυφής στην Βεστφαλία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της επί της Άρσεναλ, μετά το 2-1 του Λονδίνου, και να πάρει κεφάλι στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου. Το ίδιο θέλει να κάνει και η Άρσεναλ με τον Αρσέν Βενγκέρ να μην υπολογίζει στους τραυματίες Γουόλκοτ, Ντιαμπί, Ποντόλσκι, Τσαμπερλέιν, Ράμσεϊ. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Κελ, Πίστσεκ, Γκουντογκάν ενώ κατά πάσα πιθανότητα εκτός μάχης θα είναι και ο Χούμελς με τον Σμέλτσερ, αντίθετα, να είναι έτοιμος.
Σημειώνεται πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα καθίσει ξανά στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά την τιμωρία του στο 100ο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Άρσεναλ μετρά 14 παιχνίδια στα οποία είναι αήττητη μακριά από το Emirates.

Βαθμολογία
1. Άρσεναλ 6β. 5-3
2. Νάπολι 6β. 4-4
3. Ντόρτμουντ 6β. 6-3
4. Μαρσέιγ 0β. 2-7

7ος Όμιλος

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Γήπεδο: Vicente Calderon, Διαιτητής: Ίστβαν Βαντ (Ουγγαρία)

Την νίκη με την οποία θα "σφραγίσει" την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιδιώξει η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Αούστρια Βιέννης που μετά από τρεις αγώνες έχει μόλις έναν βαθμό. Για τους γηπεδούχους αμφίβολοι είναι οι Μάριο Σουάρες και Κριστιάν Ροντρίγκες με τους Αρντά Τουράν και Αρανθούμπια να είναι εκτός μάχης. Γκρούνγολντ, Γκοργκόν και Μάρκοβιτς οι τρεις απουσίες της Αούστρια.

ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΟΡΤΟ (19:00, Novasports 2)
Γήπεδο: Stadion Petrovski, Διαιτητής: Τομ Χάγκεν (Νορβηγία)

Η νίκη μέσα στην Πορτογαλία έβαλε γερά την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο παιχνίδι της πρόκρισης με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να στοχεύει σε δεύτερη νίκη κόντρα στην Πόρτο για να αποκτήσει προβάδισμα έναντι της αντιπάλου της. Από την άλλη μεριά, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας μετρούν δυο σερί ήττες και ξέρουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει με την νίκη να είναι μονόδρομος. Ο τραυματίας Κουϊντέρο και ο τιμωρημένος Ερέρα είναι οι δυο απουσίες της Πόρτο με τον Μαλαφέεφ να επιστρέφει στην δράση για λογαριασμό της Ζενίτ.
Η πρωταθλήτρια Ρωσίας έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια.

Βαθμολογία
1. Ατλέτικο Μ. 9β. 8-2
2. Ζενίτ 4β. 2-3
3. Πόρτο 3β. 2-3
4. Αούστρια Βιέννης 1β. 0-4

8ος Όμιλος

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ (ΔΤ)
Γήπεδο: Camp Nou, Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Το ματς της ημέρας, τουλάχιστον από πλευράς ονομάτων, διεξάγεται στο «Καμπ Νου» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μίλαν. Οι Καταλανοί με νίκη αγκαλιάζουν την πρόκριση και πιθανότατα την πρωτιά. Ο Χεράρδο Μαρτίνο δεν υπολογίζει στους Άλμπα, Αφελάι, Ντος Σάντος και Κουένκα, ενώ ο Αντριάνο αναμένεται να επιστρέψει. Η Μίλαν, που έχασε με 2-0 από τη Φιορεντίνα και παραπαίει στη Serie A, ταξιδεύει στη Βαρκελώνη χωρίς Ελ Σαράουι και Πατσίνι

ΑΓΙΑΞ-ΣΕΛΤΙΚ (Novasports 3)
Γήπεδο: Amsterdam Arena, Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)

Η Σέλτικ ταξιδεύει στο Άμστερνταμ για να διπλασιάσει τις νίκες επί του Άγιαξ και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση. Ο Γιώργος Σαμαράς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή, όπως και οι Κόμονς και Λούστιγκ.
Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 7β. 6-1
2. Μίλαν 5β. 4-2
3. Σέλτικ 3β. 2-4
4. Άγιαξ 1β. 2-7

Keywords
Τυχαία Θέματα