Επιστροφή με αισιοδοξία

22:13 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με το μυαλό να είναι στραμμένο στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα. Οι «κιτρινόμαυροι» που μετά το χθεσινό ρεπό τους έχουν ξεκουραστεί αρκετά επιθυμούν να μπουν στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος νικηφόρα και παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, ώστε να διατηρήσουν τα ηνία τους και τη νέα

αγωνιστική περίοδο. Μπορεί όλο αυτό να φαντάζει αρκετά δύσκολο, όμως οι παίκτες της Ένωσης είναι αρκετά παθιασμένοι και έτοιμοι να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Ο Γιάννης Αρβανίτης για το επόμενο διάστημα δεν έχει την πολυτέλεια να υπολογίζει στο Νίκο Κοκολοδημητράκη, ο οποίος έχει τον γνωστό τραυματισμό στο πόδι και στο ιατρικό τιμ υπάρχει ο φόβος πως είναι κάτι αρκετά σοβαρό. Έτσι από την στιγμή που θα βγουν οι ιατρικές εξετάσεις παίκτης και τεχνικό τιμ θα γνωρίζουν αν μπορεί ο τραυματισμός να υποχωρήσει με συντηρητική θεραπεία ή αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Ενωσίτη τεχνικού και συνεχίζουν την σκληρή δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα