Μάκος: Ελπίζω φέτος να τα καταφέρω

23:01 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στο Μουντιάλ του 2010 Ο Γρηγόρης Μάκος έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή. Ήταν μία άσχημη εμπειρία για τον ίδιο, όπως δήλωσε, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος να κάνει... ρελάνς και να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για το Euro του καλοκαιριού. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία για το Euro. Καμία θέση δεν είναι καπαρωμένη. Ο προπονητής κάλεσε κι άλλα καινούρια παιδιά για να βρει την τελική 23άδα που θα καταλήξει. Ακόμα

είναι πάρα πολύ νωρίς. Έχουμε δει φέτος πως έχουν γίνει πάρα πολλοί τραυματισμοί, κάτι που είναι αρνητικό για την Εθνική ομάδα, γιατί έτσι δεν μπορεί να βρει και τον ρυθμό της. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάμε καλά. Παίζουμε δύο φιλικά, θα πάρουμε όλοι συμμετοχή αυτό είναι σίγουρο», ενώ συμπλήρωσε:

«Ο καθένας περιμένει ν' αρπάξει την ευκαιρία του. Να δείξει ότι αξίζει να φορά αυτή τη φανέλα. Είναι δύσκολο και για τον προπονητή αυτό. Έχω ήδη μία αρνητική εμπειρία από το Μουντιάλ, πιστεύω φέτος να τα καταφέρω να είμαι μέσα στην ομάδα. Είναι σημαντικό που καλούνται πολλοί παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν καλοί Έλληνες παίκτες. Το κλίμα είναι χαρούμενο, όμως στις προπονήσεις είμαστε σοβαροί. Να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε μια οικογένεια. Δεν θα χαλάσει αυτό».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα