Επίλογος στο οικογενειακό δράμα της Τζένιφερ Χαντσον

20:13 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην γαμπρός της ηθοποιού Τζένιφερ Χάντσον κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο στο Σικάγο, για τη δολοφονία της μητέρας, του αδελφού και του ανιψιού της Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας, το 2008.

Σύμφωνα με την εισαγγελία ο 31χρονος Ουίλιαμ Μπάλφουρ πιστεύεται ότι διέπραξε τους φόνους, προκειμένου να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και αδελφή της Χάντσον επειδή τού ζήτησε διαζύγιο.

Τώρα, ο Μπάλφουρ αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τους τρεις φόνους.

Η Τζένιφερ Χάντσον ήταν η πρώτη

που κατέθεσε στο δικαστήριο και ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ταινία Dreamgirls ξέσπασε σε δάκρυα στο άκουσμα της απόφασης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μαζί με την αδελφή της, ανέφερε: «έχουμε όλοι υποστεί τεράστιες απώλειες σε αυτή την τραγωδία».

«Προσευχόμαστε στον Κύριο να συγχωρήσει τον κ. Μπάλφουρ για αυτές τις τρομερές πράξεις και να φέρει στην καρδιά του μεταμέλεια κάποια στιγμή» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο συνήγορος του Μπάλφουρ δήλωσε ότι ο πελάτης του θα ασκήσει έφεση.

Ο Μπάλφουρ είχε δηλώσει αθώος για τον τριπλό φόνο της 57χρονης Ντάρνελ Ντόνερσον, μητέρας της Χάντσον, του αδελφού της Τζέισον, 29 ετών και του 7χρονου ανιψιού της, το πτώμα του οποίου βρήκε η αστυνομία καλυμμένο με μια κουρτίνα μπάνιου σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ύστερα από έρευνες τριών ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα