Επίδειξη δύναμης η Ντόρτμουντ

23:45 16/9/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 2-0
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Πάρτι έκανε η Ντόρτμουντ που κέρδισε με 2-0την Άρσεναλ, χωρίς να απειληθεί καθόλου.

Στο 14ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Παπασταθόπουλος κατέβασε την μπάλα στην περιοχή της Άρσεναλ, αλλά αστόχησε, ενώ στο 16' το σουτ του Ιμόμπιλε, πέρασε λίγο άουτ και στο 27' ο Ομπαμεγιάνγκ πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 29ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έβγαλε όμορφη σέντρα, ο Μχιταριάν

έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 41' το σουτ του Γουέλμπεκ πέρασε κι εκείνο άουτ. Τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ιμόμπιλε έκανε καταπληκτική κούρσα και με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την Ντόρτμουντ.

Οι παίκτες του Κλοπ μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 48' διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Γκροσρόιτζ έβγαλε πανέμορφη μπαλιά για τον Ομπαμεγιάνγκ, αφού απέφυγε και τον Σέζνι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Άρσεναλ δεν υπήρχε στο ματς και στο 57ο λεπτό το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ, τράνταξε το δοκάρι του Σέζνι, ενώ στο 59' ο ίδιος παίκτης αστόχησε από καλή θέση. Στο 73ο λεπτό ο Μχιταριάν έχασε μεγάλη ευκαιρία από ιδανική θέση.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ (79' Τζόγιτς), Ντουρμ, Κελ (46' Γκίντερ), Μπέντερ, Γκροσρόιτζ, Ιμόμπιλε (86' Ράμος), Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Γκιμπς, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μπεγιερίν, Αρτέτα (77' Ποντόλσκι), Γουίλσιρ, Οζίλ (62' Τσάμπερλεϊν), Ράμσεϊ (62' Καθόρλα), Σάντσες, Γουέλμπεκ

Keywords
Τυχαία Θέματα